5. Van Denizi Seyahat ve Turizm Fuarı Açılıyor - Son Dakika
Yerel

5. Van Denizi Seyahat ve Turizm Fuarı Açılıyor

5. Van Denizi Seyahat ve Turizm Fuarı Açılıyor

Van’da, 18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Van Seyahat ve Turizm Fuarı’nın şölen havasında geçmesi bekleniliyor.

16.09.2014 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da, 18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Van Seyahat ve Turizm Fuarı'nın şölen havasında geçmesi bekleniliyor.

4-7 Ekim 2014 tarihinde 5. Van İnşaat Yapı Elemanları ve Belediye İhtiyaçları Fuarı'na ev sahipliği yapan Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi, bu kez kapılarını 5. Van Denizi Seyahat ve Turizm Fuarı'na açıyor. Bu yıl renkli geçmesi beklenen fuara Türkiye genelinde 21 ilden katılım olması planlanılırken; İran, Irak ve Ermenistan'dan da büyük bir davetlinin iştirak etmesi bekleniliyor. Toplamda 65 standın mevcut olduğu ve fuar bölgenin en büyük turizm fuarı konumunda olan 5. Van Denizi Seyahat ve Turizm Fuar'da, yöresel kültürlerin sergileneceği ve bölge halkının hem farklı kültürleri görme hem de yöresel lezzetleri tatma fırsatı bulacağı belirtildi.

Konserlerin, halk oyunlarının, söyleşilerin, dengbejlerin ve yöresel müzik ve gösterimlerin olacağı fuarda aynı zamanda resim ve fotoğraf sergileri de yer alacaktır. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ciddi destekleri ve katılımlarıyla yapılan fuarın gelecek yıllarda bölgenin marka fuarı olması hedeflenmektedir. Ajans Asya Fuarcılık'tan yapılan açıklamada, herkesin fuara sahip çıkması istenilirken, "İlimizin ve bölgemizin turizm potansiyelinin istenilen seviyede olmadığı aşikardır. Bu yüzden il dışında ve yurt dışından fuarımıza gelecek olan katılımcılar ve fuarı ziyaret edecek ziyaretçilerin ilimizin güzelliklerinin ve bölge halkının misafirperverliğini diğer bölgelere götürecek turizm elçileri olarak görülmesi gerektiği ve kendilerine gereken destek ve yardımın yapılmasının önemli olduğu bir gerçektir. Bu yüzden Van Seyahat ve Turizm Fuarı'na tüm Van ve bölge halkının sahip çıkması gerekmektedir. Herkesi ailesi ile birlikte Van Seyahat ve Turizm Fuarı'nı ziyaret etmeye, farklı kültürleri görmeye, yöresel farklı lezzetleri tatmaya davet ediyoruz. Halkımızın bu şölenden istifade etmesi için Hz. Ömer Camii karşısı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünden fuar süresince her saat başı ücretsiz servis imkanı sağlanacaktır" denildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 5. Van Denizi Seyahat ve Turizm Fuarı Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement