5. YDÜ Video Müzik Ödülleri'ne Görkemli Tören! - Son Dakika
Güncel

5. YDÜ Video Müzik Ödülleri'ne Görkemli Tören!

Öğrencilerin ve halkın oylarıyla belirlenen 5. YDÜ Video Müzik Ödülleri; düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu!

17.01.2015 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KKTC ve Türkiye'den isimlerin farklı kategorilerde ödül aldığı tören; Oya Başar, Cihan Ünal, Erkan Petekkaya, Gripin, İrfan Değirmenci, Serkan Çayoğlu, Berksan, Ece Seçkin gibi birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşirken, törene katılamayan Serenay Sarıkaya, Beyazıt Öztürk, Hazar Ergüçlü ve Nazlı Çelik ise gönderdikleri videolarla teşekkür ettiler.

Hem Türkiye'den, hem de KKTC'den sanatçıların ödüllendirildiği 5. YDÜ Video Müzik Ödülleri'nin sahiplerini bulduğu törenin sunuculuğunu; Kral FM'den Ali Şentürk (Afrikalı Ali) ile Kanaltürk TV'den Hazel Çamlıdere üstlendi. Yakın Doğu Üniversitesi'nde düzenlenen ödül töreni için Lefkoşa'ya gelen Oya Başar, Cihan Ünal, Erkan Petekkaya, Gripin, İrfan Değirmenci, Serkan Çayoğlu, Berksan ve Ece Seçkin; ödüllerini teslim alırken YDÜ öğrencileriyle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Dizi ve program çekimleri nedeniyle törene katılamayan Serenay Sarıkaya, Beyazıt Öztürk, Hazar Ergüçlü ve Nazlı Çelik ise, teşekkürlerini gönderdikleri videolarla ilettiler.

YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel; törende yaptığı konuşmada; sanata bir destek niteliği taşıyan video-müzik ödüllerinin her yıl tekrarlanmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 5. YDÜ Video Müzik Ödülleri'ne Görkemli Tören! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement