50 Kişilik Çeteyi Dize Getiren Türk Dönerci, Portekiz'de Gündem Oldu - Son Dakika
Güncel

50 Kişilik Çeteyi Dize Getiren Türk Dönerci, Portekiz'de Gündem Oldu

Portekiz'de 50 kişilik bir çete, girdikleri döner restoranından hesabı ödemeden çıkmak isteyince olanlar oldu. Türk dönerci, döner bıçağı ile 50 kişiye karşı koydu.

30.04.2016 15:41  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Portekiz'in başkenti Lizbon'da restoran işletmeciliği yapan Türk dönerci Mustafa Kartal ile çete üyesi oldukları belirtilen 50 kişi arasında 'hesabı ödememe' tartışması yaşandı. Tartışmanın büyümesi ile çıkan kavgada Kartal'ın 50 kişilik gruba karşı kendini döner bıçağı ile savunması ülkenin gündeminde ilk sıralara girdi.

PORTEKİZ'DE SOSYAL MEDYA KARTAL'I KONUŞUYOR

Kartal'ın 50 kişiden oluşan gruba karşı döner bıçağı ile mücadelesi ülkede sosyal medyanın konusu oldu. Sosyal medyada kullanıcılardan Kartal'a yönelik olarak teselli mesajları gelmeye devam ettiği belirtildi.


"İŞİMİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM"

25 Nisan'da gerçekleşen olayla ilgili olarak Türk dönerci Mustafa Kartal'ın 'işimi yapmaya devam edeceğim' dediği öğrenildi.

50 Kişilik Çeteyi Dize Getiren Türk Dönerci, Portekiz\'de Gündem Oldu

Son Dakika Güncel 50 Kişilik Çeteyi Dize Getiren Türk Dönerci, Portekiz'de Gündem Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • halil : bence iyi yapmadı onu harcarlar 2 24 Yanıtla
  • tonguç: adam türk yada kürt değil alevidir 0 25 Yanıtla
  • tokatlı ömer sahin: alevide olsan kurtte olsan cerkesde olsan lazda olsan senın tırnagını vermem onlara.ah yanında olsa ıdım. 9 0 Yanıtla
  • bir turk dünyaya bedel: nerde kıromancolar çıksın bir adım öne gördünüzmü kürt ibi esrar satmamış satanlarla sopalı taşlı kavga etmiş mert adam nede olsa not tüm kürtler dahil degildir iyileri tenzih pkklıları içine alan bir yorumdur 6 1 Yanıtla
  • türk vatandasi kürt: kürtler gibi cogalmadikca saldiramiyolar.helal arkadasa iyi direnmis 4 2 Yanıtla
  • döner dönerrr dönerrr: Döner kesen bilir adamin beyni kaynar yazin sicaginda.... tersine gitmeyin dönercilerin;o))))) 4 0 Yanıtla
  • Meltem: Maruz kaldigi duruma cok üzüldüm allah yardimcisi olsun hayatini kaybedebilirdi elli kisi nedir saka mi yahu 1 0 Yanıtla
  • Şiko: Çocuğu yalınız bıraktılR 0 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: DEVLETİN ÖNEM ARZ EDEN 3 ADET GÖREVİ VARDIR 1 EĞİTİM 2 SAĞLIK 3 GÜVENLİK BU ÜÇ GÖREVİ ADAM GİBİ YAPAMIYORSAN ÇEKİP GİDECEKSİN AMA SİZİN DURUMUNUZ FARKLI MUHTEMELEN CEYLAN DERİSİNDEN YAPILMIŞ OLAN KOLTUKLARINIZIN ALT TARAFINA JAPON SÜRMÜŞLER O BAKIMDAN BIRAKAMIYORSUNUZ O KOLTUKLARI MADEM Kİ BIRAKAMIYORSUNUZ O VAKİT İŞİNİZİ ADAM GİBİ YAPIN TERAZİYİ DOĞRU KULLANIN... 0 0 Yanıtla
  • mms: nesacmaliyosun angut 0 0
  • Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı
    14:39 Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı

    Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında polis ekipleri, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyeleri de dahil olmak üzere 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

  • Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı
    14:37 Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı

    Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Operasyonda 1 milyon 515 bin boş makaron, 8 bin 140 puro, sahte bandroller, elektronik sigaralar, güneş gözlükleri, kaçak tütün, 5 kaçak cep telefonu, 2 sigara sarma makinesi ve 8 bin 245 litre sahte alkol ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı.

  • Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Muhittin Böcek'in açıklamalarını eleştirdi
    14:35 Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Muhittin Böcek'in açıklamalarını eleştirdi

    Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Alanyaspor tesisleri ile ilgili açıklamalarını eleştirdi. Çavuşoğlu, Böcek'in tesislerin bitirilememesi nedeniyle rahatsız olduğunu söyledi ve taraftar gruplarının paylaşımlarının kendisini üzdüğünü belirtti. Ayrıca, Böcek'in tesislerin yapımını seçim sonuçlarına bağladığını ifade etti. Çavuşoğlu, Alanyaspor'un maç yaptığı stadın devlet tarafından yapıldığını ve tesislerin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Böcek'in otobüs ve şoför maaşları konusundaki bilgi eksikliğini eleştirdi ve herkesin başkanı olduğunu söyledi.

  • Antalya'da Kaçakçılık Faaliyetlerine Operasyon: 14 Şahsa Adli İşlem
    14:34 Antalya'da Kaçakçılık Faaliyetlerine Operasyon: 14 Şahsa Adli İşlem

    Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen operasyonlarda, 1 milyon 515 bin dolu makaron, 8 bin 245 litre sahte alkol, 8 bin 140 adet gümrük kaçağı puro ve daha birçok kaçak mal ele geçirildi. Toplamda 14 şahıs hakkında kaçakçılık suçundan adli işlem yapıldı.

  • Gaziosmanpaşa'da Trafik Kavgasına İdari Para Cezası
    14:33 Gaziosmanpaşa'da Trafik Kavgasına İdari Para Cezası

    Gaziosmanpaşa'da yaşanan trafik kavgasına karışan minibüs şoförü ve otomobil sürücüsüne toplam 7 bin 129 lira idari para cezası kesildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine çalışma başlattı ve olayın 17 Mart'ta Cebeci Caddesi'nde gerçekleştiğini tespit etti. Minibüs şoförüne 6 bin 439 lira ceza uygulanırken, otomobil sürücüsüne ise 690 lira ceza yazıldı.

  • Honor Magic 6 Ultimate Edition Özellikleri ve Fiyatı
    14:31 Honor Magic 6 Ultimate Edition Özellikleri ve Fiyatı

    Huawei ile yollarını ayırmasının ardından ABD yaptırımlarına takılmadan çalışmalarını sürdüren Honor, kısa bir süre önce Magic 6 Ultimate Edition modelini tanıttı. Honor Magic 6 Ultimate Edition; 6,8 inç 2800×1280 çözünürlüklü 120 Hz tazeleme hızı sunan LTPO OLED panele ev sahipliği yapıyor. Akıllı telefonda kullanılan işlemci Snapdragon 8 Gen 3. 4 nm teknolojisiyle üretilen yonga setinde 1 adet 3.3 GHz ARM Cortex-X4, 3 adet 3.2 GHz ARM Cortex-A720, 2 adet 3.0 GHz ARM Cortex-A720 ve 2 adet 2.3 GHz ARM Cortex-A520 çekirdekleri mevcut. Modelde 16 GB RAM ve 512 GB veya 1 TB depolama seçenekleri bulunuyor. Ayrıca 50 Megapiksel ana, 180 Megapiksel periskop ve 50 Megapiksel ultra geniş açı sensörlerinden oluşan üçlü kamera adasına sahip olan Honor Magic 6 Ultimate Edition, DSLR kalitesinde fotoğraf çekimi imkanı sunuyor. Fiyatı ise 16 GB RAM + 512 GB ROM için $972, 16 GB RAM + 1 TB ROM için $1069 olarak belirlendi.

  • Samsung Galaxy Z Fold 6 için ucuz bir versiyon çıkabilir
    14:31 Samsung Galaxy Z Fold 6 için ucuz bir versiyon çıkabilir

    Samsung Galaxy Z Fold 6 modelinin fiyatı hakkında çıkan iddialara göre, daha düşük fiyatlı bir versiyonun da sunulabileceği belirtiliyor. Bu versiyonun, daha düşük seviyede özelliklere sahip olması bekleniyor.

  • Erdoğan: Ekonomide seçim sonrası için felaket senaryoları yazanlar var, onları yakından takip ediyoruz
    14:31 Erdoğan: Ekonomide seçim sonrası için felaket senaryoları yazanlar var, onları yakından takip ediyoruz

    Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni"nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak ekonomi programını sabote etmek için çalışanlar var, onları yakından takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Advertisement