50 Çift Boğazın Mavi Sularında Dünya Evine Girdi - Son Dakika
Güncel

50 Çift Boğazın Mavi Sularında Dünya Evine Girdi

50 Çift Boğazın Mavi Sularında Dünya Evine Girdi

İstanbul-Arnavutköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Toplu Nikah Şöleni, İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirildi.

21.09.2015 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul- Arnavutköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Toplu Nikah Şöleni, İstanbul Boğazı'nda gerçekleştirildi.nikah şöleninde 50 çift, dünya evine girmek için İstanbul Boğazı'nda evet dedi.

İstanbul Boğazı'nda teknede düzenlenen nikah şölenine; Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Mehmet Yorgancı, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Toplu nikah için başvuran 50 çiftin tüm masrafları Arnavutköy Belediyesi tarafından karşılandı. Kadın Kültür ve Sanat Merkezi'nde gelin başları yapılan gelinler, damatların gelmesi ile araçlara bindiler. Konvoy eşliğinde Sarıyer Sahile gelen çiftler, nikahları kıyılması için tekneye geçtiler. Gelin arabası gibi süslenen tekne, yapımı devam eden 3. Köprüye doğru hareket etti.

50 ÇİFT "EVET" DEDİ

Arnavutköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen nikah şöleni, 50 çiftin evet demesiyle İstanbul Boğazında kıyıldı. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından nikahları kıyılan çiftlerin mutlulukları, gözlerinde okundu. 50 çifte, Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından altın takıldı. Çiftlere ayrıca beyaz eşya hediye edildi. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan nikah töreninde konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, "Belediye olarak yeni evlenecek kardeşlerimize destek olmak ve böyle mutlu günlerinde yanlarında bulunmak bizlere de mutluluk ve sevinç vermektedir. Halkımızın birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu ortamda çiftlerimizin hep birlikte nikah kıyıp mutluluklarını paylaşması geleceğe umut aşılamaktadır. Çiftlerimize ve yakınlarına bu mutlu günlerini bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyor, her çiftimizin evliliklerinin hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz" dedi.

Nikah merasimiyle birlikte düğün pastasını kesen çiftler, bu mutlu anı ölümsüzleştirdiler. Nikah merasimleri 3. Köprü altında gerçekleştirilen çiftler, daha sonra davetliler ile birlikte kendilerine tahsis edilen masalara geçtiler. Belediye tarafından ikram edilen yemekten sonra, çiftler gece geç saatlere kadar doyasıya eğlendiler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 50 Çift Boğazın Mavi Sularında Dünya Evine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement