50 Metrelik Yol Çalışmasına Büyük Mesafe Kat Edildi - Son Dakika
Yerel

50 Metrelik Yol Çalışmasına Büyük Mesafe Kat Edildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün sürdürdüğü 30 ve 50 metrelik alternatif yol çalışmasına büyük mesafe kat edildi.

09.11.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün sürdürdüğü 30 ve 50 metrelik alternatif yol çalışmasına büyük mesafe kat edildi.

Pursaklar'ı Saray'a bağlayan ve Pursaklar Devlet Hastanesi inşaat alanınınyanından geçen 50 metrelik alternatif yol çalışmalarını sürdüren ekipler, kilometrelerce kazı yaptı. Kazı çalışmaları ve taban düzlemesini yapan ekipler hava şartları elverdikçe çalışmalarına devam edecek. 50 metrelik yolun yanı sıra Pursaklar'ı protokol yoluna bağlayacak olan '30 metrelik 1' ve '30 metrelik 2' diye adlandırılan yeni yol çalışması da hızlı bir şekilde devem ediyor. İş makinalarıyla gece gündüz çalışan ekipler, yaklaşık 8 kilometre uzunluğundaki 50 metrelik yol çalışmasını kısa sürede tamamlamayı planlıyor. Yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda olan 30 metrelik alternatif yol çalışmalarıyla da ulaşımda önemli bir ihtiyaca cevap verilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 50 Metrelik Yol Çalışmasına Büyük Mesafe Kat Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement