50. Sanat Yılını Doğum Gününde Kutlayacak - Son Dakika
Güncel

50. Sanat Yılını Doğum Gününde Kutlayacak

50. Sanat Yılını Doğum Gününde Kutlayacak

Türk edebiyatı'nın önemli şair ve yazarlarından Ataol Behramoğlu, 50. Sanat yılını doğum günüyle birlikte kutlamaya hazırlanıyor.

10.04.2015 15:27  Güncelleme: 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edebiyat dünyasının önde gelen isimlerinden Ataol Behramoğlu, 50. Sanat yılının yanı sıra, doğum gününüde dostları, sevenleri ve okurlarıyla bir arada kutlamanın hazzını yaşayacak.

Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Ataol Behramoğlu'nun "50. Sanat yılında Kadıköy'lü Dostlarıyla" adlı etkinlikle kutlayacak olan şair, " Ben yaşla ilgili kutlamaları pek sevmem ama sanatla ilgili olunca değeri bir başka oluyor. Kadıköy'ün ise yeri benim için çok ayrıdır. Çünkü geçmişim burada geçti. Kadıköy Belediyesi'nin şahsıma gösterdiği ilgi ve alaka içinde ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Ünlü şairin 50 yıllık sanat yaşamına dair tanıklık ve anıların şiir, ezgi ve video gösterimleriyle anlatılacağı etkinlikte Rutkay Aziz, Müjdat Gezen, Mehtap Meral, Orhan Aydın, Metin Uca, Namık Kemal Behramoğlu, Onur Behramoğlu, Ekrem Ataer, Tekin Büyükkaya, Haluk Çetin gibi sanat ve edebiyat dünyasından çok sayıda önemli isim yer alacak. Erdal Ataberk'in açılış konuşmasını yapacağı etkinliğin sunumu ise Gülsen Tuncer ile Orhan Kurtuldu yapacak.

12. Nisan Pazar günü saat: 15.00'da Kadıköy- Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan etkinlikte yapılacak olan konuşmaların yanı sıra Bahremoğlu'nun sanatçı arkadaşlarının okuyacakları şiirler ile şairin kendisine ait şiirlerinden bestelenen şarkılarda söylenecek.

50 yıllık edebiyat serüveninin anlatıldığı etkinlik sonunda ise Ataol Behramoğlu, kutlamaya gelen tüm davetlilere kitaplarını imzalayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 50. Sanat Yılını Doğum Gününde Kutlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement