50 Yaşında Üniversite Mezunu - Son Dakika
Güncel

50 Yaşında Üniversite Mezunu

50 Yaşında Üniversite Mezunu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne bağlı Ortaca Meslek Yüksekokulu'nun Bahçe Tarım Bölümü'nü bitiren Bekir Kıyak, okumanın yaşının olmadığını gösterdi.

16.05.2016 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne bağlı Ortaca Meslek Yüksekokulu'nun Bahçe Tarım Bölümü'nü bitiren Bekir Kıyak, okumanın yaşının olmadığını gösterdi. Mezuniyet töreninde Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Yokaş'ın elinden diplomasını alan polis memuru Bekir Kıyak, "Liseyi bitirdikten sonra polislik mesleğine başladım. 30 yıllık polis memuru olarak çeşitli il ve ilçelerde görev yaptım. Ortaca İlçesi'ne geldiğimde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne bağlı Ortaca Meslek Yüksek Okulu'nun Bahçe Tarım Bölümü'ne kaydımı yaptırdım. Görevimin dışında derslerimi çalışıp, okulu bitirdim. Azmin zaferini kazandım. Okumanın yaşının olmadığını gösterdiğim için mutluyum" dedi

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel 50 Yaşında Üniversite Mezunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement