50 Yaşında Üniversite Mezunu Oldu - Son Dakika
Yerel

50 Yaşında Üniversite Mezunu Oldu

Simav Nüfus Müdürlüğünde çalışan ve 50 yaşından sonra üniversite okuyup mezun olan Ramis Sargın, İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol tarafından kutlandı.

24.06.2015 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Simav Nüfus Müdürlüğünde çalışan ve 50 yaşından sonra üniversite okuyup mezun olan Ramis Sargın, İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol tarafından kutlandı.

Gürbüzerol, makamında kabul ettiği Saragın'a, azmin dolayı teşekkür ettiğini bildirdi.

Böyle azmin günümüz gençlerinde olmadığını ifade eden Kaymakam Gürbüzerol, "Okumanın ve öğrenmenin yaşam boyu devam ettiğini ve okumanın yaşı olmadığını her fırsatta söylüyoruz. Bu söylemlerimizin en güzel örneğini Ramis Bey bize bugün gösterdi. Kendisini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ramis Sargın da memur olduktan sonra kendisinde duygusal olarak hep ezik hissettiğini belirtti.

Yaklaşık 18 yıldır şeker hastası olduğunu ve günde 4 defa ünsülin kullandığını belirten Sargın, şöyle konuştu:

"Ortaokulu dışarıdan bitirerek askere gittim. Askerden gelince Bahtıllı Belediyesinde hesap işleri memuru olarak işe başladım. Ne mezunusun dediklerinde 'yüksek ortaokul mezunuyum' diye söylüyordum. Bu benim ağırıma gidiyordu. Gidip dışarıdan liseye kayıt oldum. Hiç aksatmadan bitirdim. Daha sonra kahvehanede oyun oynamayı bıraktım ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım programına kayıt oldum. Evde çalışarak sınavlara hazırlandım ve çok şükür başarılı oldum. Diplomamı aldım.  Şimdi yeni hedefim Kamu Yönetimi okumak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 50 Yaşında Üniversite Mezunu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement