500 Kişilik Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu Kız Öğrencilere Tahsis Edildi - Son Dakika
Yerel

500 Kişilik Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu Kız Öğrencilere Tahsis Edildi

500 Kişilik Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu Kız Öğrencilere Tahsis Edildi

Kütahya’nın Simav ilçesinde, 2010 yılından bu yana kız ve erkek öğrencilere hizmet veren Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)’a ait 500 kişilik yurt binasının bu yıl sadece kız öğrencilere tahsis edilmesi kızları sevindirdi.

25.09.2014 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesinde, 2010 yılından bu yana kız ve erkek öğrencilere hizmet veren Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)'a ait 500 kişilik yurt binasının bu yıl sadece kız öğrencilere tahsis edilmesi kızları sevindirdi.

Önceden yurtta barınan 250 erkek öğrenci ise yönetim tarafından Simav ilçe merkezinde kiralanan başka bir binaya taşıyarak konaklamaları sağlanıyor.

Erkek öğrencilerin ayrılmasından dolayı boşalan KYK yurduna kızlar akın etti. 3'er kişilik odalarda otel konforunda hizmet aldıklarını ve yemeklerin yanı sıra güvenlik önlemlerinden son derece memnun kalan öğrenciler yöneticilere teşekkür ediyor.

KYK yurdunda kalan öğrencilerin hizmetlerden duydukları memnuniyeti ilçe merkezinde evlerde veya başka yurtlarda kalan öğrencilerin yurda akın etmesine yol açtı. Simav Teknoloji Fakültesi ve Simav Meslek Yüksek Okulunda okuyan kız öğrencilerin çoğu şimdi konaklamak için Muradınlar Mahallesindeki KYK yurdunu tercih etmeye başladı.

Öğrencilerden Simav Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık birinci sınıf öğrencisi İzmir'li Fatma Köse (19) ile Düzce'li Dilek Uyanıker (19), kendilerini şanslı öğrenciler arasında gördüklerini söyledi.

Simav KYK yurdunda otel konforunda hizmet aldıklarını ifade eden öğrenciler, "odalarımız üçer kişilik. Yemeklerimiz harika. Güvenlik önlemlerinden de son derece memnunuz. Kendimizi evimizde hissediyoruz. Bize bu olanakları sağlayan yurt görevlilerine teşekkür ediyoruz. Evlerde kalan öğrenci arkadaşlarımızı da KYK yurduna davet ediyoruz" şeklinde konuştu.MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 500 Kişilik Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu Kız Öğrencilere Tahsis Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement