51. Kütüphaneler Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

51. Kütüphaneler Haftası Kutlandı

ZONGULDAK (AA) – Çaycuma'da 51. Kütüphaneler Haftası, düzenlenen etkinlikle kutlandı.

01.04.2015 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZONGULDAK (AA) – Çaycuma'da 51. Kütüphaneler Haftası, düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Çaycuma Öğretmeni Evi bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kantarcı, yaptığı konuşmada, organize edilen kitap okuma etkinliğinin amacına ulaşacağını söyledi.

Yapılan etkinliğin tüm katılımcılarda, bir iz bırakacağını dile getiren Kantarcı, "Millet olarak her zaman okumanın önemi bilmemiz gerekiyor. Biz aslında az okumamıza rağmen, çok bildiğimizi zannediyoruz. Çok okumamız lazım. Televizyonun ve internetin olduğu yerde bu tür etkinliklerin, topluma çok yarlı olacağını ve kitap okuma aşkını aşılayacağını düşünüyorum. Ne iş Yaparsak yapalım, hiçbir zaman kitap okumayı ihmal etmemeliyiz. Bu etkinliği organize eden önce İlçe Halk Kütüphanesi yetkililerine çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir de kitap okumanın farkındalığının çocukları ve gençlere bu tür etkinliklerle aşılanması gerektiğine dikkat çekerek, etkinliği organize eden İlçe Halk Kütüphanesi yetkililerine teşekkür ettiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 51. Kütüphaneler Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement