Obez Kadın, 58 Kilo Verdi; Bikini Güzeli Seçildi - Son Dakika
Dünya

Obez Kadın, 58 Kilo Verdi; Bikini Güzeli Seçildi

Amerika'da 122 kiloyken radikal bir karar alarak 58 kilo birden veren genç kadın, katıldığı bikini güzellik yarışmasında vücudunda oluşan çatlaklara rağmen birinci seçildi.

14.02.2016 15:12  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çok değil bundan sadece bir yıl kadar önce tam 122 kiloydu Conner Rensch. Ama bu kadar kısacık zamanda incecik bir kadına dönüştü. Üstelik katıldığı bikini yarışmasını kazandı. Hem de karın bölgesinde kilo vermekten kaynaklanan deri çatlaklarına rağmen.

KENDİSİNİ BİLDİ BİLELİ KİLOLUYLU

ABD'nin Nebraska eyaletinde yaşayan 26 yaşındaki Conner Rensch, kendini bildi bileli kiloluydu. Morbid obez olan Rensch, bu yüzden okul hayatında da zor günler geçirdi.
Sürekli olarak arkadaşlarının alaylı sözlerine maruz kalan genç kadın aslında kendisi de görüntüsünden çok memnun değildi.

''KENDİMİ SÜREKLİ AÇ HİSSEDİYORDUM''

Genç kadın o günleri "Annem benim küçükken de yemek yemeyi sevdiğimi söylerdi. Kendimi sürekli aç hissediyordum. Eğer çok yersem kendimi iyi hissedeceğimi düşünüyordum. Okulda hem kızlar hem erkekler benimle alay ederdi. Bana durmadan ne kadar şişman ve çirkin olduğumu söylerlerdi. Hatta bir keresinde okuldan bir kız bana kendimi öldürmem gerektiğini söylemişti." diye anlattı.


ÜNİVERSİTEDEYKEN DEĞİŞMEYE KARAR VERDİ

Ama üniversitedeyken birden artık değişmesi gerektiğine karar verdi genç kadın. Bir özel spor eğitmeniyle çalışmaya başladı bunun için de. Sıkı bir rejim ve zorlu bir çalışma sonunda üç hafta içinde 10 kilo zayıfladı. Ona bu zorlu yolculuğunda bir özel antrenör ve beslenme uzmanı da destek verdi. Bundan sonra da yaşam ve beslenme tarzını tamamen değiştirmesi gerektiğine karar verdi. Bunca adanmışlığın, inancın ve sıkı çalışmanın sonucunda da tam 58 kilo verip 64 kiloya kadar indi.


BİKİNİ YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU

Conner Rensch, katıldığı bikini yarışmasındaysa birincilik ödülünü evine götürdü. Rensch, ne kadar kısa bir zamanda nasıl bir mucize gerçekleştirdiğini de Instagram fotoğraflarıyla gözler önüne serdi.


''AYNIYIM AMA SADECE DAHA SAĞLIKLI VE MUTLUYUM''

Genç kadın bu konu hakkında "Aslında ben yine aynı kızım." diyor. "Ama daha sağlıklı ve mutluyum. Kiloluyken çekilen fotoğraflarına baktığımda onlar beni üzüyor ve o zamanlar nasıl hissettiğimi hatırlatıyor. Depresyonla ve yeme isteğimde başa çıktım. Ama aynı zamanda o kızla da duyuyorum."

Obez Kadın, 58 Kilo Verdi; Bikini Güzeli Seçildi

Son Dakika Dünya Obez Kadın, 58 Kilo Verdi; Bikini Güzeli Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ANTİ AKP: TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜZERİNDE OYNANAN BU KANLI OYUN KANLI SENARYO İLAVETEN SURİYE BATAKLIĞINA ÇEKİLMEMİZİN YEGANE SEBEBİ OLAN BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE BERABERİNDE GELECEK OLAN MEHDİYET VE HİLAFET DÜZENİNİN AYAK SESLERİDİR TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA SÜRÜKLEYEREK BATAKLIĞIN GİRDABINDA BOĞDUKTAN SONRA LAİK CUMHURİYET DÜZENİ İLE BİRLİKTE DEMOKRATİK DÜZENİ YERLE BİR EDEREK HİLAFET DÜZENİ İLE MOLLALIK DÜZENİNİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN VAR GÜÇLERİYLE AZİM İLE ÇALIŞMAKTADIRLAR... 9 15 Yanıtla
  • serkan: bence kilolu hali bundan daha güzel 11 0 Yanıtla
  • Gurbetçi: İyi aferim jürünin kafası iyiymiş 6 0 Yanıtla
  • X: Hortlak. 4 2 Yanıtla
  • Derya : aynı hatun degılkı 3 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP: TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜZERİNDE OYNANAN BU KANLI OYUN KANLI SENARYO İLAVETEN SURİYE BATAKLIĞINA ÇEKİLMEMİZİN YEGANE SEBEBİ OLAN BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE BERABERİNDE GELECEK OLAN SAHTE MEHDİ VE SAHTE HİLAFET DÜZENİ İLE HÜKMEDEREK TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA SÜRÜKLEMEK SURETİYLE BATAKLIĞIN GİRDABINDA BOĞDUKTAN SONRA LAİK CUMHURİYET DÜZENİ İLE BİRLİKTE DEMOKRATİK DÜZENİ YERLE BİR EDEREK HİLAFET DÜZENİ İLE MOLLA DÜZENİNİ HAYATA GEÇİRMEK ADINA VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞMAKTADIR SİYONİSTLER... 0 3 Yanıtla
  • Mr.T: Tek yarışmacı vardı herhalde!... 2 0 Yanıtla
  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • İsrail, Şifa Hastanesi'nde alıkonulan gazetecileri serbest bıraktı
    00:15 İsrail, Şifa Hastanesi'nde alıkonulan gazetecileri serbest bıraktı

    İsrail güçleri, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Şifa Hastanesi'nde alıkoyduğu bazı gazetecileri 12 saatin ardından serbest bıraktı. Al Jazeera muhabiri İsmail El-Gul'un da aralarında olduğu gazetecilerin serbest bırakıldığı belirtildi. İsrail ordusu ise konuya dair henüz açıklama yapmadı. İsrail askerlerinin hastaneye baskını sırasında gazetecilerin kelepçelendiği, gözleri bağlandığı ve içeriklerinin yok edildiği ifade edildi. İsrail ordusu, Şifa Hastanesi'ndeki operasyonun devam edeceğini duyurdu.

  • Dışişleri Bakanı Fidan, FETÖ'nün 7 Şubat MİT kumpasıyla ilgili ilk kez konuştu
    00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, FETÖ'nün 7 Şubat MİT kumpasıyla ilgili ilk kez konuştu

    Dönemin MİT Başkanı olan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ'nün 7 Şubat 2012'deki MİT kumpasıyla ilgili ilk kez konuştu. Bakan Fidan, katıldığı bir televizyon programında, "7 Şubat krizi aslında FETÖ'nün kendisini açığa çıkarttığı, niyetini belli ettiği bir şeydi. Devlet içerisinde başka bir paralel devlet kurmak gibi niyetleri vardı." dedi.


Advertisement