6- Cumhurbaşkanı: İhanet Görevini Fetö Bırakıyor PKK Devralıyor - Son Dakika
Güncel

6- Cumhurbaşkanı: İhanet Görevini Fetö Bırakıyor PKK Devralıyor

6- Cumhurbaşkanı: İhanet Görevini Fetö Bırakıyor PKK Devralıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hitabında, İhanet görevini FETÖ bırakıyor PKK devralıyor.

11.08.2016 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hitabında, İhanet görevini FETÖ bırakıyor PKK devralıyor. O bırakıyor DAİŞ devralıyor. Biliyoruz ki hepsinin cibiliyetinin gereği bu. Biliyoruz ki onların tiniyetinin gereği bu.. dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde toplanan binlerce vatandaşa seslendi. Erdoğan, Ankara'nın, kurtuluş günü olmayan ender şehirlerimizden biri olduğun belirterek, 15 Temmuzun, Türkiye'nin tamamıyla birlikte Ankara'nın da kurtuluş günü olduğunu vurguladı. Erdoğan, Ankara ülkemizde adete kurtuluş günü olmayan ender şehirlerimizden biriydi 15 Temmuz Türkiye'nin tamimiyle birlikte Ankara'nın da kurtuluş günüdür. 15 Temmuz bu ülkede yaşayanların millet olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Millet o gece çok farklı bir destan yazdı. Gerçekten de o gece Kızılay'da, Mecliste, Genelkurmay'da Mamak'ta Etimesgutta Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde, Ankara'nın her bir yerinde ayrı bir destan yazıldı. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet Gazilerimize rabbimden şifalar diliyorum.

YENİKAPI'DA BU MİLLET FARKLI BİR DESTAN YAZDI

Pazar günü Yenikapı'da yapılan mitinge de değinen Erdoğan, Pazar günü malum Yenikapı'da bu millet farklı bir destan yazdı. Aslında 21. asrın yeni kapısını açtı. Demokrasinin yeni kapısını açtı. 5 milyon kişinin katılımıyla orada kardeşlik vardı, orada beraberlik vardı. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin dedi.

DEMOKRASİ NÖBETİNİN BELLİ BİR YERİ YOK

Demokrasi nöbetinin belli bir yerinin olmadığına vurgu yapan Erdoğan sözlerine şöyle devam etti Aslında İstanbul'daki mitingle demokrasi nöbetini devam ettirelim dediler. Dedik ki değerli kardeşlerim sizler zaten bunu gönlünüzde ruh dünyanızda devam ettiriyorsunuz. Demokrasi nöbetinin finalini burada Ankarada yapalım istedik. Şimdi görüyorum ki milletimiz halen meydanları bırakmak istemiyor. Demokrasi nöbeti belli saatlerde belli yerde yapılamaz. Günün 24 saati evlerimizde, iş yerlerimizde her yerde sahip çıkacağız. Yani vatanın her kösesinde günün her saatinde demokrasi nöbetinde olacağız.

İHANET GÖREVİNİ FETÖ BIRAKIYOR, PKK DEVRALIYOR O BIRAKIYOR DAİŞ DEVRALIYOR

Diyarbakır ve Mardin'de yaşanan terör saldırılarına da değinen Erdoğan, İşte görüyorsunuz tuzağın ihanetin nereden ne zaman geleceği belli olmuyor. Bugün Şırnakta yine şehitlerimiz var. Mardin'de, Diyarbakır'da patlamalar var. İhanet görevini FETÖ bırakıyor PKK devralıyor. O bırakıyor DAİŞ devralıyor. Biliyoruz ki hepsinin cibilliyetinin gereği bu. Biliyoruz ki onların tiniyetinin gereği bu. Onlarda bunun gereğini yapıyor. Karakterlerinin gereğini yapıyor onlar. dedi

AMERİKA BU HAİNİ BU ŞARLATANI ARTIK SAKLAMAYACAK GÖNDERECEKTİR

Erdoğan Bugün Bulgaristan'da bunların finansçısı yakalandı, Türkiye'ye teslim edildi. Kovalıyoruz, kovalayacağız. Er yada geç Amerika'da teslim yapacak. ya Türkiye, ya FETO... ya darbeci terörist veyahutta demokrasi ülkesi Türkiye. Bu tercihi yapmak zorunda. Bu haini bu şarlatanı Amerika artık saklamayacak gönderecektir dedi.

ANKARA,(DHA)

(Tür Ankara)

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 6- Cumhurbaşkanı: İhanet Görevini Fetö Bırakıyor PKK Devralıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement