6 Ülkeden Öğrenciler Havran'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

6 Ülkeden Öğrenciler Havran'ı Ziyaret Etti

6 Ülkeden Öğrenciler Havran\'ı Ziyaret Etti

Edremit Abidin Pak-Pakmaya Anadolu Lisesi’nin Avrupa Birliği Erasmus Projesi kapsamında bölgeye gelen 6 ülkeden öğrenciler Havran İlçesini ziyaret ettiler.

30.10.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Abidin Pak-Pakmaya Anadolu Lisesi'nin Avrupa Birliği Erasmus Projesi kapsamında bölgeye gelen 6 ülkeden öğrenciler Havran İlçesini ziyaret ettiler.

Abidin Pak - Pakmaya Anadolu Lisesi tarafından yürütülen Erasmus projesi kapsamında bölgeye gelen yabancı öğrenciler Türk kültürünü ve bölgeyi tanımaya devam ediyorlar. Bu kapsamda Havran ilçesine giden öğrencilere Belediye Başkanı Emin Ersoy ev sahipliği yaptı.

Ersoy "Bugün ilçemizde 6 ülkeden gelen lise ve üniversite öğrencileri ile öğretmenlerini ağırladık. Avrupa birliği gençlik programı tarafından desteklenen "Öğrenerek Öğret,Öğreterek Öğren"isimli Erasmus projesini gerçekleştiren Edremit Abidin Pak-Pakmaya Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve Öğrencilerini Hanımeli Pazarında ve başkanlık makamında ağırladım. İlçemizin tanıtımına verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ederim."dedi. Yabancı öğrenciler ayıraca Cuma Pazarını ve Pazar kültürünü yakından yaşama fırsatını da buldular. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 6 Ülkeden Öğrenciler Havran'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement