6 Yaşındaki Enes Tosun'un Cenazesi Defnedildi - Son Dakika
Güncel

6 Yaşındaki Enes Tosun'un Cenazesi Defnedildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Enes Tosun'un cenazesinin camiye getirilmesi- Enes Tosun'un cenaze namazı-Mezarlıktan genel görüntü-Cenazenin taşınması-Sinir krizi geçiren aile yakınları-Cenazenin defni Iğdır'da kaybolan çocuğun cesedinin bulunması- Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi bahçede gömülü halde bulunan 6 yaşındaki Enes Tosun'un cenazesi, Güllüce köyünde toprağa verildi Tuzluca ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi bahçede gömülü halde bulunan 6 yaşındaki Enes Tosun'un cenazesi, gözyaşları arasında defnedildi.

05.07.2015 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Enes Tosun'un cenazesinin camiye getirilmesi- Enes Tosun'un cenaze namazı-Mezarlıktan genel görüntü-Cenazenin taşınması-Sinir krizi geçiren aile yakınları-Cenazenin defni Iğdır'da kaybolan çocuğun cesedinin bulunması- Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi bahçede gömülü halde bulunan 6 yaşındaki Enes Tosun'un cenazesi, Güllüce köyünde toprağa verildi Tuzluca ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi bahçede gömülü halde bulunan 6 yaşındaki Enes Tosun'un cenazesi, gözyaşları arasında defnedildi. Erzurum Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri sonrası cenaze aracı ile Tuzluca ilçesindeki Yeni Mahalle Bilal-i Habeşi Camisi'ne getirilen Enes Tosun'un cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Güllüce köyüne götürüldü.Cenaze, köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Bu sırada küçük Enes'in ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Acılı aileye, köyde bekletilen sağlık ekipleri müdahalede bulundu.Cenaze törenine Tosun ailesinin yanı sıra HDP Iğdır Milletvekilleri Mehmet Emin Adıyaman ile Kıznaz Türkeli, Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, Tuzluca Kaymakamı İbrahim Civelek, Tuzluca Belediye Başkan Vekili Neşegül Can ve çok sayıda vatandaş katıldı.Oyun oynamak için evinden çıkan ve 5 gündür haber alınamayan Enes Tosun'un cesedi, Emniyet Genel Müdürlüğünden gelen ekip ve özel eğitimli köpekler sayesinde akrabasına ait bahçede toprağa gömülü halde bulunmuş, olayla ilgili yengesi G.T. gözaltına alınmıştı.

6 Yaşındaki Enes Tosun\'un Cenazesi Defnedildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 6 Yaşındaki Enes Tosun'un Cenazesi Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Nalan karaipek: Allah senin canini insallah alirda cehennemde yanarsin ..... 1 0 Yanıtla
  • Songül çelik: Allahinda bulsun ne kadar aci bi durum allah kimse evlat açısı göstermesin :( allah aileye sabir versin amin 1 0 Yanıtla
  • üzgün: Allahım sen sabır ver 0 0 Yanıtla
  • Gurbacci 76: Col aci cok uzuldum 0 0 Yanıtla

Advertisement