60 Bin Liralık Masa İlgi Çekiyor - Son Dakika
Güncel

60 Bin Liralık Masa İlgi Çekiyor

60 Bin Liralık Masa İlgi Çekiyor

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde bu yıl 32'nci kez açılan Modef Expo Fuarı'nda sergilenen ilginç ürünler, ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

07.11.2014 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde bu yıl 32'nci kez açılan Modef Expo Fuarı'nda sergilenen ilginç ürünler, ziyaretçilerin dikkatini çekiyor. Geçen yıl bir firmanın 3 metre yüksekliğinde sandalye sergilediği fuarda bu yıl 6 metre uzunluğundaki masa görenlerin ilgisini çekiyor.

Modef Expo Fuarı'nda sergilenen 6 metre uzunluğunda 1.5 metre genişliğindeki, 30 kişinin çevresinde oturabileceği bir ton ağırlığındaki doğal ahşap masa, 60 bin liraya alıcısını bekliyor. Masayı üreten Ozzo Firması Genel Müdürü Uğur Şimşek, "Bizim maksadımız fuarda dikkat çekmek için bir ürün yapalım değildi. Kullanılabilir bir masa yaptık. Büyük bir salonda bir toplantı masası veya bir yemek masası olarak da kullanılır. 30 kişi kapasiteli. Yerli ceviz ağacından üretilmiş, tamamıyla doğal, el emeği göz nuru bir ürün" dedi.

Masanın 15 günlük bir çalışma sonucunda tamamlandığını kaydeden Şimşek, "İnegöl mobilyasını temsil eden vizyonel bir ürün olsun istedik. Bir imzadır bu. Umarım fuarımıza da renk katmıştır. Ormandaki ağacın hiç formunu bozmadan bir masa oluşturduk. Fuarda ilgi gördü ve taliplileri de çıktı" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 60 Bin Liralık Masa İlgi Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement