61 Yaşında Üniversite Mezunu Oldu - Son Dakika
Güncel

61 Yaşında Üniversite Mezunu Oldu

61 Yaşında Üniversite Mezunu Oldu

– GAZİANTEP Üniversitesi'nde eğitim gören 61 yaşındaki Recep Ekici, 2 çocuğunun ardından dün düzenlenen törenle 7 bin 127 öğrenci ile birlikte mezun olarak kep attı.

04.06.2016 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– GAZİANTEP Üniversitesi'nde eğitim gören 61 yaşındaki Recep Ekici, 2 çocuğunun ardından dün düzenlenen törenle 7 bin 127 öğrenci ile birlikte mezun olarak kep attı.

Gaziantep Üniversitesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi. 7 bin 127 öğrencinin mezun olduğu törende işadamı 61 yaşındaki Recep Ekici ilgi odağı oldu. İki çocuğu da üniversite mezunu olan Recep Ekici Nurdağı Meslek Yüksekokulu'nu tamamlayarak gençlerle kep atma sevinci yaşadı. Gaziantep Üniversitesinde düzenlenen mezuniyet törenine; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Yavuz Coşkun, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende konuşan Rektör Yavuz Coşkun, mezun olan öğrencilerin ailelerine teşekkürlerini ifade etti. Mezun olan öğrencilere tavsiyelerde bulunan Coşkun, "Her şeyi öğretememiş olabiliriz sizlere ama buradan çıktıktan sonra bilgiye ulaşma yollarını en iyi şekilde öğreneceğinize, hayat boyu kendinize yeni bilgi katma noktasında kararlı duruş sergileyeceğinize olan inancım tamdır. Sevgili öğrenciler, hayat boyu yolculuk içerisinde mutlaka ama mutlaka arada durun ve sorgulamayı unutmayın" dedi.

Coşkun'un konuşmasının ardından fakültelerden 1'incilikle mezun olan öğrencilere diplomaları ve hediyeleri verildi. Nurdağı Meslek Yüksekokulu Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümü'nden şeref öğrencisi olarak mezun olan Recep Ekici'ye diplomasını Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya verdi. Ekici, farklı duygular içerisinde olduğunu ve 2 çocuğundan sonra üniversiteyi bitirdiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Kendisini geliştirmek adına üniversite eğitimi aldığını ve okumanın yaşı olmadığını kaydeden Ekici, şöyle konuştu:

"1990 yılından bu yana tıbbi ve aromatik bitkiler konusunda araştırma yapıyorum. Daha çok pratik bilgim vardı. Bunu teorik bilgilerle tamamlamak istedim. Gaziantep Üniversitesi sayesinde eksikliklerimi tamamladım. Aslında ben bu konuyu çok iyi bildiğimi sanıyordum. Okula geldiğimde eksikliklerim olduğunu fark ettim. Bunu da üniversitedeki hocalarım sayesinde tamamladım."

Üniversite andının okunmasının ardından 10'dan geriye doğru sayan 7 bin 127 öğrenci kep atarak mezuniyet sevinci yaşadı.

- Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 61 Yaşında Üniversite Mezunu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement