62 Bin Olan Oyum 62 Çıktı Diyen Bağımsız Aday İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

62 Bin Olan Oyum 62 Çıktı Diyen Bağımsız Aday İntihara Kalkıştı

62 Bin Olan Oyum 62 Çıktı Diyen Bağımsız Aday İntihara Kalkıştı

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, seçimlere bağımsız olarak katılan ve 62 oy alan Lütfü Doğru, aldığı oyun 62 bin olduğunu iddia ederek intihara kalkıştı.

24.11.2015 16:36  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, seçimlere bağımsız olarak katılan ve 62 oy alan Lütfü Doğru, aldığı oyun 62 bin olduğunu iddia ederek intihara kalkıştı. Sıfırların silinerek oyunun 62 olarak gösterildiğini öne süren ve çıktığı saat kulesinde elinde benzinle kendisini yakacağını söyleyen Doğru, polis tarafından ikna edildi.

Viranşehir'de çiftçilik yapan ve daha önce yapılan seçimlere de bağımsız aday olarak katılan Lütfü Doğru, 1 Kasım öncesi AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yaptı ancak kabul edilmedi. Bunun üzerine Lütfü Doğru, seçimlere bağımsız aday olarak katıldı ve 1 Kasım'da yapılan oylama sonunda sadece 62 oy aldı.

KULEYE ÇIKTI, MEGAFONDAN KONUŞTU

Lütfü Doğru, bugün öğleden sonra Viranşehir İlçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'na geldi ve buradaki saat kulesine çıktı. Yanında getirdiği pet şişeyi kule duvarının üzerine bırakan Doğru, daha sonra elinde megafonla meydanda toplanan kalabalığa hitap etmeye başladı. Seçimlerde 62 bin oy aldığını ancak biri sağ diğeri sol iki partinin oylarını çaldığını ve sıfırların silinerek sadece 62 oy almış gibi gösterildiğini öne süren Doğru, "Biri sağ, biri sol iki parti anlaşıp benim aldığım 62 bin oyun sıfırlarını silip 62 etiler. Ben hakkımı istiyorum vermezlerse kendimi yakarım" dedi.

Onlarca kişinin meraklı gözlerle izlediği ve cep telefonları ile kaydettiği bağımsız aday olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ikna edildi. Doğru, daha sonra meydanda bulunan itfaiye aracının merdiveniyle kuleden aşağı indirildi. Oylarının çalındığını öne sürerek eylem yaptığını söyleyen Doğru, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 62 Bin Olan Oyum 62 Çıktı Diyen Bağımsız Aday İntihara Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement