63'lük Delikanlı Gençlere Meydan Okudu - Son Dakika
Yerel

63'lük Delikanlı Gençlere Meydan Okudu

63\'lük Delikanlı Gençlere Meydan Okudu

Dünyanın en iyi Kiteboard parkurlarından birisi olan Gökova Akçapınar sahili gençler olduğu kadar yaşlıların da ilgisini çekiyor.

22.09.2014 01:02  Güncelleme: 08:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en iyi Kiteboard parkurlarından birisi olan Gökova Akçapınar sahili gençler olduğu kadar yaşlıların da ilgisini çekiyor. Akçapınar sahilinde düzenlenen Türkiye Kiteboard şampiyonasında 64 yaşındaki Ahmet Aral deniz üstünde gençlere taş çıkarttı.

Kiteboard sporunu 6 yıldır yaptığını açıklayan Aral, yelken, motokros, Windsorf gibi sporları da yaptığını belirterek, "Bu sporu 6 senedir yapıyorum. Akyaka sörf alanı dünyada gördüğüm alanlar içinde ikinci veya üçüncü sırada geliyor. Özellikle öğrenciler için çok iyi bir alan. Gençlerin bu sporu öğrenmelerini tavsiye ederim. Ben 63 yaşındayım ve ömrüm boyunca spor yaptım. Önce motosiklet kullandım. Motosiklet ile hemen hemen bütün Avrupa'yı dolaştım. Yurt dışında yaklaşık 10 yıl motokros yaptım. Kayak ve Windsorf'ün yanında yelkenciyim. Gençlerin bu sporu muhakkak denemeleri lazım. Kiteboard sporu fazla maliyetli bir spor değil. Önemli olan gençlerin bu spora zaman ayırması. Zaman ayırdıklarında bu spor 16-17 yaşlarında başlanabilir. Kiteboard sporu gelecek vadeden ve bütün dünyada yapılan bir spor. Türkiye'de bu sporun gelişmesi için bu spora işadamlarımızın destek vermesi ve sponsor olması şart. Fazla maliyet gerektiren bir spor da değil zaten" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 63'lük Delikanlı Gençlere Meydan Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement