65 Yaş Üstü Vatandaşlara Ücretsiz Ulaşım Sağlanması - Son Dakika
Yerel

65 Yaş Üstü Vatandaşlara Ücretsiz Ulaşım Sağlanması

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, hükümetleri tarafından Nisan 2015’te çıkarılan 65 yaş ve üstü vatandaşların özel halk otobüsleri tarafından taşınmasına dair kanunun ne kadar isabetli olduğunun şimdi daha iyi anlaşıldığını söyledi.

07.10.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, hükümetleri tarafından Nisan 2015'te çıkarılan 65 yaş ve üstü vatandaşların özel halk otobüsleri tarafından taşınmasına dair kanunun ne kadar isabetli olduğunun şimdi daha iyi anlaşıldığını söyledi.

Tekirdağ'la ilgili sayıları da paylaşan AK Parti Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ Süleymanpaşa'da hükümetin sağladığı bu imkandan Ağustos ayında 65 yaş ve üstü 160 bin vatandaşımızın faydalandığını söyledi. AK Parti Milletvekili Yel, "7 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 6637 sayılı kanunun detayları yakında belli olacak. 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın özel halk otobüsleri tarafından taşınmasına dair kanunun ne kadar önemli ve isabetli olduğunu şimdi daha iyi anlaşılıyor. Bu karar vatandaşlarımıza destek sağlamanın yanında taşıma yapan firmalara da katkı sağlayacak. Çünkü hükümet 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızı ücretsiz taşıyan otobüslere gelir desteği de sağlayacak" dedi.

65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın özel halk otobüsleri tarafından ücretsiz taşınmasının, belediye mi yoksa hükümet tarafından mı sağlandığı da böylece açığa kavuşmuş odlunu hatırlatan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, "7 Nisan 2015'te çıkarılan torba kanunla hem 65 yaş üstü yolcuların halk otobüslerinde ücretsiz yolculuk yapması sağlanmış oldu hem de bu otobüslere gelir desteği yapılmasının önü açılmış oldu" ifadelerini kullandı.

Engelli, polis ve jandarmanın da ücretsiz faydalandığını vurgulayan Yel, "Halk otobüslerinden 65 yaş üstünün yanı sıra engelli vatandaşlarımız ile polis ve jandarma da ücretsiz faydalanıyor. Süleymanpaşa'da Ağustos ayında halk otobüslerinde 65 yaş ve üstü, polis ve jandarma ücretsiz ulaşım yapan yolcu sayısı 245 bin oldu" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Ücretsiz Ulaşım Sağlanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • giyasi aydogan: Ney isabetli olmus 7ekim de odenecek diyordunuz paramiz nerde paramiz herkez gunde yuzlerce insani bedavaya tasittiginizi biliyo zaten hakkimiz nerede... 0 0 Yanıtla

Advertisement