69 Yıl Sonra Gelen Mutluluk - Son Dakika
Yerel

69 Yıl Sonra Gelen Mutluluk

69 Yıl Sonra Gelen Mutluluk

Seyitgazi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan proje ile 69 yaşındaki Hasan Uzun’un ev hayali sona erdi.

06.02.2016 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyitgazi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan proje ile 69 yaşındaki Hasan Uzun'un ev hayali sona erdi.

Bugüne kadar Seyitgazi'nin Yazıdere mahallesinde zor şartlarda hayatını geçirmeye çalışan Hasan Uzun, 69 yıl sonra gelen yardım eli sayesinde sıcak yuvasına kavuştu. Bütün projesi Seyitgazi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait olan 45 metrekarelik stüdyo daire, eşyalarla döşenerek Hasan Uzun'un kullanımına sunuldu. İlk misafirleri olan Seyitgazi protokolüne hazırlamış olduğu sıcak çayı ikram eden Hasan Uzun, "Allah'tan sağlık ve sıkıntım yok. Kaymakamımıza teşekkür ediyorum, burada sıcak bir yuvaya kavuşmama sebep oldu" dedi.

Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı ise, konu ile alakalı yaptığı konuşmada, "Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Vakfı tarafından hazırlattırılan tip projelerin bir tanesini daha ihtiyaç sahibiyle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hasan amcamızın ihtiyacı olduğu tüm eşyalarını aldık odununu kömürünü hazır ettik. Artık sıcak yuvasında huzur içinde oturması bizleri de mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Kaymakam Avcı, Seyitgazi Jandarma Komutanı Üsteğmen İbrahim Yalçın, Seyitgazi Emniyet Müdürü Osman Erdoğan, Seyitgazi Ak Parti İlçe Başkanı Zekai Tunç, Seyitgazi müftü vekili İbrahim Uygun ve Yazıdere Mahalle Muhtarı Mehmet Sarı'nın katılımı ile gerçekleşti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 69 Yıl Sonra Gelen Mutluluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement