7 Aralık Üniversitesi Gaziantep Üniversite Tanıtım Günlerine Katıldı - Son Dakika
Yerel

7 Aralık Üniversitesi Gaziantep Üniversite Tanıtım Günlerine Katıldı

7 Aralık Üniversitesi Gaziantep Üniversite Tanıtım Günlerine Katıldı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen I. Üniversite Tanıtım Günleri’ne katıldı.

09.05.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen I. Üniversite Tanıtım Günleri'ne katıldı.

3 gün süren etkinlik Gaziantep Şahinbey Parkı'nda gerçekleştirildi. Etkinliğin açılışına Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ile belediye başkan yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin üniversite tercihlerini yaparken daha sağlıklı karar vermelerini sağlamayı amaçlayan fuara devlet, vakıf ve özel üniversitelerin temsilcilerinin bulunduğu 14 üniversite ile 70 okuldan liselerin 11 ve 12. sınıflarından yaklaşık 6 bin öğrenci katıldı. 7 Aralık Üniversitesi'nin standını ziyaret eden öğrencilere üniversiteyi tanıtıcı materyaller ile üniversite hakkında bilgiler verildi. Fuar sonunda katılımcı üniversiteler için gala düzenlendi. Üniversiteler ile her zaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirten Gaziantep Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülhalim Ünverdi tarafından üniversite temsilcilerine katılım belgesi verildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 7 Aralık Üniversitesi Gaziantep Üniversite Tanıtım Günlerine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement