7'den 77'ye Spor" Projesi - Son Dakika
Yerel

7'den 77'ye Spor" Projesi

7\'den 77\'ye Spor" Projesi

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce yaz Kuran kurslarına devam eden öğrencilere yönelik hazırlanan "7'den 77'ye Spor" adlı proje kapsamında spor yaptırılıyor.

18.07.2014 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce yaz Kuran kurslarına devam eden öğrencilere yönelik hazırlanan "7'den 77'ye Spor" adlı proje kapsamında spor yaptırılıyor.

İl genelindeki Kuran kurslarına devam eden 450 öğrenci, Kuran eğitiminin yanında spor yapma fırsatı da buluyor. Gümüşhane merkezdeki kuran kurslarına devam eden öğrenciler, Belediye Başkanlığınca tahsis edilen araçlarla Aydın Doğan Spor Merkezine taşınarak burada oryantasyon eğitimine alınıyor. Proje kapsamında, kurslara katılan öğrenciler Halk Sağlığı Müdürlüğünce görevlendirilen doktorlar tarafından sağlık taramasından geçirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, yaptığı açıklamada, fiziksel ve psikolojik değişimleri nedeniyle çocukların fiziksel aktivitelerini belirli programlar çerçevesinde yürütmesi gerektiğini belirterek, "Çocukluk çağı geniş bir zaman dilimidir ve her çocuğun gelişim ve büyüme çizgisi farklıdır. Proje ile çocukların fiziksel yeteneklerinin geliştirilmesinin yanı sıra öğrencilerimizin arkadaşlık ve dostluk ilişkisini güçlendirerek spor yapmalarını sağladık. Ailelerin de büyük ilgi gösterdiği projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 7'den 77'ye Spor' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement