7 Market Gasp Eden Maskeli Çete Yakalandı - Son Dakika
Güncel

7 Market Gasp Eden Maskeli Çete Yakalandı

7 Market Gasp Eden Maskeli Çete Yakalandı

Pendik'te son 1,5 ay içinde kar maskeleri takarak kuru sıkı silah ve bıçak tehdidi ile market gaspı yapan 3 kişi yakalandı.

21.01.2015 15:25  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pendik'te son 1,5 ay içinde kar maskeleri takarak kuru sıkı silah ve bıçak tehdidi ile market gaspı yapan 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Tuzla, Pendik, Kartal ve Maltepe'de son 1,5 ay içinde meydana gelen maskeli, silahlı ve bıçaklı gasplar üzerine polis tarafından soruşturma açıldı. Polis güvenlik kamera kayıtları ve görgü şahitlerinin ifadelerine göre önce eşkallerini belirlediği şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Önceki sabaha karşı Pendik'te yapılan operasyonda olayları gerçekleştiren Yasin Ç., Aziz K.(24) ve Zafer Y.(29) gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada olaylarda kullandıkları kar maskeleri ile bir kuru sıkı tabanca ve bıçaklar ele geçirildi.

MARKETLERE KAPANIŞ SAATİNE YAKIN GELİYORLARDI

Gasp Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada şüphelilerin marketlerin kapanış saatine yakın marketlere geldikleri, kasada bulunanları etkisiz hale getirdikten sonra gasp olaylarını gerçekleştirdikleri öğrenildi. Şüphelilerin 7 marketten yaklaşık 14 bin lira çaldıkları tespit edildi. Gözaltına alınanlar arasında bulunan Yasin Ç.?nin daha önceden gasp, hırsızlık, yağma gibi suçlardan 12 kez gözaltına alındığı ve hakkında yakalama kararı bulunduğu öğrenildi. Diğer şüphelilerden Zafer Y.?nin de uyuşturucu kullanmak suçundan daha önceden gözaltına alındığı öğrenildi.

Poliste işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Yasin Ç. ve Aziz K. tutuklandı. Diğer şüpheli ise serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 7 Market Gasp Eden Maskeli Çete Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement