7. Taı Havacılık ve Aviyonik Sistemler Semineri - Son Dakika
Ekonomi

7. Taı Havacılık ve Aviyonik Sistemler Semineri

7. Taı Havacılık ve Aviyonik Sistemler Semineri

Savunma Sanayii Müsteşarı Demir: "(Türkiye'nin 2023 hedefleri) Hedeflerimiz büyük. Bu hedeflere giderken en büyük zenginlik kaynağımız insanımız ve insanımızın enerjisi"

25.11.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ilişkin, "Hedeflerimiz büyük. Bu hedeflere giderken en büyük zenginlik kaynağımız insanımız ve insanımızın enerjisi" dedi.

7. TAI Havacılık ve Aviyonik Sistemler Semineri, ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde başladı.

İsmail Demir, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'deki insan gücünü "cevhere" benzettiğini kaydederek, "Eğer bunu doğru işlemeyi başarabilirsek geleceğe umutla bakabiliriz. Bu tür forumları da buna fırsat verecek ortamlar olarak görüyorum" dedi.

Türkiye'nin 2023 hedefleri olduğuna dikkati çeken Demir, "Biz 2023'te dünyanın önde gelen 10 ekonomisinden birisi olmayı istiyoruz. Hedeflerimiz büyük. Bu hedeflere giderken en büyük zenginlik kaynağımız insanımız ve insanımızın enerjisidir" dedi.

Türkiye'deki eğitim sistemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Demir, "Eğitim sistemimizin çok güçlü olduğunu söylemek kolay değil. Eleştirecek çok tarafı var eğitim sistemimizin ama tüm bunlara rağmen insanımızın enerjisi ve gayreti, beni gelecek için umutlandırıyor. Bu umutlarım, giderek güçleniyor" diye konuştu.

Etkinlik kapsamında, savunma sanayisi alanında faaliyet gösteren bazı firmalar stant açarak, katılımcılara ürünleri hakkında bilgi verdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 7. Taı Havacılık ve Aviyonik Sistemler Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement