7. Üsküdar Spor Oyunları Başladı - Son Dakika
Spor

7. Üsküdar Spor Oyunları Başladı

7. Üsküdar Spor Oyunları Başladı

Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen, 7. Üsküdar Spor Oyunları bugün başladı.

21.04.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen, 7. Üsküdar Spor Oyunları bugün başladı.

Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen spor oyunları etkinliğine yaklaşık 5000 genç sporcu katıldı. Çeşitli spor branşlarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren genç sporcular madalyalarını, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in elinden aldı.

"HER İLÇEYE ÖRNEK OLABİLECEK BİR PROJE"

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türken, bu yıl 'Üsküdar Spor Oyunları' etkinliğinin yedincisini düzenlemekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, "'Üsküdar'da Sporu Tabana Yayma' adı altında başlatmış olduğumuz projenin en güzel organizasyonlarından birisidir bu organizasyon. Üsküdar'daki okullarımızdan yaklaşık 5000 öğrencinin katıldığı ve 7 branşta yaptığımız bir spor aktivitesi. Bugün atletizmden yüzmeye, hentboldan judoya, tekvandoya, karateye kadar birçok branşta yaptığımız bir çalışma. Üsküdar'da bulunan diğer ilçe okullarına da örnek olabilecek bir çalışmadır. Çamlıca'da, belediyemizin spor salonlarında, yüzme havuzlarında bir hafta boyunca devam edecek bir şenlik gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

"GENÇLERİMİZ İLE ARKADAŞ OLMAK İSTİYORUZ"

Türkmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi kutlama adına güzel bir şenlik haftası düzenlemeyi amaçladıklarını belirterek, "Bizler Üsküdar Belediyesi olarak sporu tabana yayma adına 100 bin gencimizi sporun herhangi bir dalı ile meşgul etmek istiyoruz. Bu yıl ilk defa geçen yıllardan farklı olarak yüzme branşını ekledik. Çünkü belediyemizin hizmete giren yeni yüzme havuzları var. Bu tesislerimizde bu yıl ilk defa çocuklarımıza yüzme yarışmaları düzenleyeceğiz. Bizim bir arzumuz var; gençlerimiz sporla ilgilensinler, iyiliklerle ilgilensinler. İyi kişiler ile arkadaş olsunlar. Sporu tabana yayma hedefine ulaşırken, gençlerimiz ile arkadaş olmak istiyoruz. Sağlıklı nesiller, zinde gençlik, başarılı gençlik olsun istiyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 7. Üsküdar Spor Oyunları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement