7 Yıllık Arazi Aracını Tamir Edip Trafiğe Çıkardı - Son Dakika
Güncel

7 Yıllık Arazi Aracını Tamir Edip Trafiğe Çıkardı

7 Yıllık Arazi Aracını Tamir Edip Trafiğe Çıkardı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir motor ustasının hurdacıda bulduğu 77 yıllık arazi aracı, dağ bayır tırmanmaya devam ediyor.

16.03.2015 11:43  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde bir motor ustasının hurdacıda bulduğu 77 yıllık arazi aracı, dağ bayır tırmanmaya devam ediyor. Aracı yeni sahibi, bu aracın günümüzdeki birçok araçtan daha sağlam olduğunu öne sürdü.

Akyazı'da oturan sanayi sitesinde motor ustası Nurdoğan Bayramoğlu, kısa bir süre önce gittiği hurdacıda eski model arazi aracını farketti. 1938 model olan 77 yıl önce imal edilen 'Land Rover' marka arazi aracını satın alan Bayramoğlu ustası olduğu iş yerinde aracı bakıma alarak tekrar trafiğe çıkardı.

YENİ ARAÇLARA TAŞ ÇIKARIYOR

Nurdoğan Bayramoğlu, eski model aracın günümüzdeki birçok araçtan daha sağlam olduğunu söyledi. Bayramoğlu, 1938 model aracı uzun süren bakımdan geçirdiğini, yeni düzenlemeler yaptığını, önce benzinle çalışıp gaza çevirilebildiğini belirtti. Bu tarihi sayılabilecek olan arazi aracının traktör, çekici ya da kurtarıcının giremedği yerlere rahatça girip çıkabildiğini anlatırken, "20-30 yıldır bu araç hiç çalıştırılmamış hurdaya atılmış. Meraklı olduğum için alıp çalışır hale getirdim. Bu araba gerçekten, çekicinin kurtarıcı ya da traktörlerin giremediği yerlere rahat ulaşabiliyor" dedi.

- Akyazısakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 7 Yıllık Arazi Aracını Tamir Edip Trafiğe Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement