"Bize Kitap Lazım" projesiyle 70.000 Kitap Toplanacak - Son Dakika
Güncel

"Bize Kitap Lazım" projesiyle 70.000 Kitap Toplanacak

"Bize Kitap Lazım" projesiyle 70.000 Kitap Toplanacak

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği JCI Kadıköy Şubesi, Etkiye Köprü Ol sloganı ile "Bize Kitap Lazım" projesini hız kesmeden Türkiye'nin dört bir yanına yaymaya devam ediyor.

19.09.2016 11:33  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

JCI Kadıköy'ün Kadıköy Belediyesi ve Herkese Kitap Vakfı'nın Temmuz 2015'te ortak yürütmeye başladığı "Bize Kitap Lazım" projesi kapsamında ihtiyaç sahibi okullara gerekli bilgi ve materyalleri ulaştırmak, bireysel okuma gereksinimlerine yanıt vermek, kütüphaneler kurarak okumaya elverişli ve okuma alışkanlığı sağlamaya yönelik özendirici alanlar yaratmak varsa bu alanlardaki eksiklikleri gidermek hedefleniyor.

JCI (Genç Liderler & Girişimciler Derneği)'nin dört fırsat alanından biri olan Toplumsal Gelişme ve Farkındalık konusunda Kadıköy şubesi Etkiye Köprü Ol sloganı ile gönüllü ekibi "Bize Kitap Lazım" projesini hız kesmeden Türkiye'nin dört bir yanına yaymaya devam ediyor. 500 Okul 50.000 kitap hedefiyle yola çıkan ve kısa sürede hedefine ulaşan proje kapsamında Diyarbakır'da Fatih Ortaokulu'nda Fatih Kütüphanesi kurularak ilk aşama başarıyla tamamlandı. JCI Kadıköy şubesinin 2016 yılı içerisinde hedefi ise 7 Bölge, 70 Okul, 70.000 Kitap'a ulaşmak.
Asia Princess Hotel Kavacık'ın ana sponsor olduğu "Bize Kitap Lazım" projesinde kitap bağışına yönelik bir bilinçlenme sağlamak ve bunu sürekli hale getirmek amaçlanıyor. Asia Princess Hotel Kavacık'ın sahibi Feyyaz Aslan işbirliği ile ilgili "Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve gençlerin toplumun gelişiminde pozitif bir etki yaratmasını amaçlayan JCI (Junior Chamber International)'ın Kadıköy şubesi ile böyle bir iş ortaklığına imza atmaktan gurur duyuyoruz. Gençlerin bilgiye ulaşabilmesi ve aydınlık bir neslin devamı için kitap okumanın önemine yürekten inanıyoruz ve projeyi tüm kalbimizle destekliyoruz", diye konuştu.

Projeye destek olmak için kitap kumbaraları ile bağış toplanabileceği gibi bağış yapmak istenilen kitapları Princess Hotel Kavacık'a da ulaştırabilirsiniz. 50 ve üzeri kitaplar için  lojistik destek talep edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bize Kitap Lazım' projesiyle 70.000 Kitap Toplanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement