700 Bin Liralık Ziynet Eşyası Çalan Şüpheliler Tatil Yolunda Yakalandı - Son Dakika
Güncel

700 Bin Liralık Ziynet Eşyası Çalan Şüpheliler Tatil Yolunda Yakalandı

700 Bin Liralık Ziynet Eşyası Çalan Şüpheliler Tatil Yolunda Yakalandı

Bursa'da girdikleri evden 700 bin liralık ziynet eşyası çalan 4 şüpheliden 2'si de yakalandı.

08.08.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da girdikleri evden 700 bin liralık ziynet eşyası çalan 4 şüpheliden 2'si de yakalandı. Olayla ilgili olarak daha önce yakalanan 2 şüpheli tukuklanmıştı.

Merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi'nde, dört gün önce N.K.'nın evine giren  4 şüpheli içinde 700 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan çelik kasayı alarak kaçtı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonla isimlerini tespit ettiği Ömer Faruk D.'yi kaldığı otel odasının penceresinden atlarken 29 yaşındaki Alkan Ş.'yi ise hastanede tedavi gören babasını ziyaret ettiği sırada yakaladı. Polisteki sorgularının ardından dün adliyeye sevk edilen Alkan Ş. ve Ömer Faruk D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kiraladıkları otomobil ile Antalya'ya gitmek için yola çıkan giden 'Hırsızlık ve Gasp' suçlarından kayıtları bulunan diğer zanlılar Kadir Aydın (21) ve Ersın Yılmaz (26) ise Burdur'un Bucak ilçesinde bir dinlenme tesisinde yemek yerken Bursa polisi tarafından yakalandı. Sorgulanmak üzere Bursa'ya getirilen şüpheliler ifadelerinde kendilerine ait borçlarını ödedikten sonra tatil yapmak için Antalya'ya gittiklerini söylediler. Ziynet eşyalarının büyük bölümünün polis ekiplerince sahibine teslim edildiği bildirildi. Şüphelilerin sattıkları veya borçları karşılığında verdikleri 100 bin lira değerindeki ziynet eşyalarının da bulunması için soruşturma devam ediyor. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 700 Bin Liralık Ziynet Eşyası Çalan Şüpheliler Tatil Yolunda Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement