72'nci Asarcık Panayırı - Son Dakika
Yerel

72'nci Asarcık Panayırı

72\'nci Asarcık Panayırı

Asarcık Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Asarcık Panayırı’nın 72’ncisinde güreş ve rahvan yarışı seven binlerce vatandaş bir araya geldi.

14.09.2016 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asarcık Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Asarcık Panayırı'nın 72'ncisinde güreş ve rahvan yarışı seven binlerce vatandaş bir araya geldi.

72. Asarcık Panayırı'na katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Asarcık da yıllardır geleneksel hale getirilen bu panayırın çocuklara at ve güreş sevgisini aşıladığını, Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu geleneği sürdürmek için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla Asarcık Belediyesi tarafından 72 yıldır düzenlenen, her yıl güreş ve at yarışı seven binlerce vatandaşı bir araya getiren 72. Asarcık Panayırı'na katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsunumuzun şirin ilçesi Asarcık da her yıl düzenlenen bu festivalin sıkı takipçilerindenim. Özellikle rahvan yarışlarını çocuklarımıza miras bırakmak için, nesilden nesile sürdürmek için her şeyi yapmalıyız. Asarcık da geleneksel hale gelen bu at yarışları bize büyüklerimiz tarafından bırakılan bir hediyedir. Biz de bunu sürdürerek çocuklarımıza aktarmalıyız. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız. Ben bu etkinliği yıllardır sürdüren Asarcık Belediyesi'ne ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kurban bayramınızı da en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 72'nci Asarcık Panayırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement