74 Yaşındaki Ayşe Ninenin Bozuk Yol Tepkisi - Son Dakika
Güncel

74 Yaşındaki Ayşe Ninenin Bozuk Yol Tepkisi

74 Yaşındaki Ayşe Ninenin Bozuk Yol Tepkisi

Sakarya'da Batakköy Caddesi'nde bulunan evinin önünde yağmur nedeniyle oluşan çukurlardan bıkan 74 yaşındaki Ayşe Aydın, öfkesini kameralar önünde dile getirdi.

20.09.2014 16:34  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Akyazı ilçesinin Batakköy Caddesi'nde bulunan evinin önünde yağmur nedeniyle oluşan çukurlardan bıkan 74 yaşındaki Ayşe Aydın, öfkesini kamarelar önünde dile getirirkenbelediye yetkililerini de eleştirdi.

Tek katlı bahçeli evinin önünde oluşan çukurların yağmur sonrası suyla dolması ve yağmur öncesi de tozdan kurtulamadıklarını dile getiren Ayşe Aydın isimli bir kadın, yetkililere seslenerek tepkisini dile getirdi.

"Yolu keseceğim, kim gelirse gelsin döveceğim. İsterse başbakan gelsin" diyen yaşlı kadın "Oy verdik, belediye başkanı yaptınız. Hani Hani belediye başkanınız? Yarışmayın dedim size. Buraya gelen yemeye geliyor. Şu yola bakın şu yola. Başvuru da yaptık, neler de yaptık. Hani nerede? Yiyiciler hani nerede? Şuraya bak şuraya tüh, Akyazı'nın yoluna bak Akyazı'nın yoluna. Burası neresi Acelle'nin yolu asfalt bizim yol atlanacak. Koyacağım buraya kum torbalarını, gelenin başını yaracağım. Bakalım o zaman ne yapacaklar ?" dedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 74 Yaşındaki Ayşe Ninenin Bozuk Yol Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement