79. Dönem Mezunları Bursa'da - Son Dakika
Yerel

79. Dönem Mezunları Bursa'da

79. Dönem Mezunları Bursa\'da

İçişleri Bakanlığı 79. Dönem Kaymakamlık Kursu mezunları, Vali Münir Karaloğlu'nun davetlisi olarak Bursa'da bir araya geldi.

21.04.2014 15:22  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı 79. Dönem Kaymakamlık Kursu mezunları, Vali Münir Karaloğlu'nun davetlisi olarak Bursa'da bir araya geldi.

Vali Karaloğlu'nun daveti üzerine gerçekleşen buluşmaya Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Özer Kontoğlu, Zonguldak Valisi Ali Kaban, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Bursa Vali Yardımcısı Bilal Çelik ve Kocaeli Kefken Yolu İmam Hatip Kavşağı'nda 2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan'ın ailesi katıldı.

Bursa'nın tarihi eserleri olan  Osmangazi ve Orhangazi Türbeleri, Ulucami, Yeşil Türbesi ve Emir Sultanı gezen heyet, Hünkar Köşkünde Vali Münir Karaloğlu ile bir araya gelerek hasret giderdi.

Vali Karaloğlu, burada yaptığı konuşmada, "Geleneksel olarak yapmaya çalıştığımız buluşmalardan birini de şu an Bursa'mızda gerçekleştiriyoruz. Bu dönemde mezun olan arkadaşlarımız Devletimizin çeşitli kademelerinde illerinde ve ilçelerinde görevlerini sürdürmekteler. Bursa olarak onları misafir etmek bizleri çok memnun etmiştir." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 79. Dönem Mezunları Bursa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement