8 Bin Kişinin Önünde Evlenme Teklif Etti - Son Dakika
Güncel

8 Bin Kişinin Önünde Evlenme Teklif Etti

8 Bin Kişinin Önünde Evlenme Teklif Etti

Niğde Üniversitesi mezuniyet töreninde 25 yaşındaki Şahin Yaşar, kız arkadaşı 22 yaşındaki Büşra Nar'a 8 bin kişinin önünde evlenme teklif etti.

15.07.2016 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Üniversitesi mezuniyet töreninde 25 yaşındaki Şahin Yaşar, kız arkadaşı 22 yaşındaki Büşra Nar'a 8 bin kişinin önünde evlenme teklif etti. Nar'ın teklife 'Evet' demesinin ardından törende katılan binlerce kişi alkışlarla genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Niğde Üniversitesi yerleşkesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 3 bin 70 öğrenci mezun olarak diplomalarını aldı. Törene, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Garnizon komutanı Albay İbrahim Taşkın, Emniyet müdürü Ali Kemal Kurt, akademisyenler ve mezun olan öğrencilerin yakınları katıldı. Törende konuşan Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, "Niğde Üniversitesi, kuruluşundan bu yana 60 binin üzerinde mezun vermiştir. 2015-2016 eğitim-öğretim yılında fakülte ve yüksek okullarımızın 20'nci dönemi meslek yüksek okullarımızın 22'nci dönem mezunlarını vermenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Törenin sonunda kürsüye çıkan mezun olan öğrencilerden Şahin Yaşar, kendisi gibi mezun olan kız arkadaşı Büşra Nar'ı, "Ona söylemek istediğim çok önemli bir şey var" diyerek sahneye davet etti. Kız arkadaşı sahneye çıktığı sırada diz çöken Yaşar, "İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta, bir ömür boyu ellerimi tutmaya var mısın" diyerek evlenme teklif etti. Yaşar'ın teklifi karşısında mutluluktan şaşıran Nar, "Sonsuza kadar evet" diyerek kabul etti. Teklif sonrası çok büyük heyecan duyduğunu belirten Büşra Nar, "Hiç beklemiyordum gerçekten, sürpriz bir gelişme oldu benim için. Çok mutluyum, her genç kızın başına böle bir şey gelmez, çok şanslıyım. Onun için erkek arkadaşıma çok teşekkür ederim" dedi. Şahin Yaşar ise, "Herkesin huzurunda evlenme teklifi ettim, onu gerçekten çok seviyorum. İnşallah ömür boyu mutlu oluruz. Mezuniyetinde sürpriz yapmak istedim. Benim içinde güzel oldu bu kadar güzel olabileceğini düşünmemiştim" diye konuştu.

- Niğde

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 8 Bin Kişinin Önünde Evlenme Teklif Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement