8 Çocuklu Kadının "Yasak Aşk" Cinayeti - Son Dakika
Güncel

8 Çocuklu Kadının "Yasak Aşk" Cinayeti

8 Çocuklu Kadının "Yasak Aşk" Cinayeti

Esenler'de vurularak öldürülen Salih Kökçü'nün katil zanlısı Nilüfer K. ile ağabeyi gözaltına alındı. 8 çocuk annesi Nilüfer K. cinayeti itiraf etti.

25.09.2013 11:26  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler'de tabanca ile vurularak öldürülen Salih Kökçü'nün katil zanlısı Nilüfer K. ile ağabeyi Ali K. gözaltına alındı.

"KANDIRILDIM ANLAYINCA ÖLDÜRDÜM"

8 çocuk annesi Nilüfer K. cinayeti itiraf etti. Nilüfer K.'nin ifadesinde "Evleneceği vaadiyle benimle ilişkiye girdi. Kendisiyle durumumuzu konuşmaya gittiğimizde, evli ve 3 çocuk sahibi olduğunu ve benimle evlenemeyeceğini söyledi. Kandırıldığımı fark edince sinirlenerek onu öldürdüm" dediği öğrenildi.

VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Esenler Namık Kemal Mahallesi Hadımköy yolu üzerinde 22 Eylül'de servis şoförlüğü yapan Salih Kökçü (39) tabanca ile vurularak öldürüldü.Olayın ardından çalışma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Kökçü'nün yakın çevresinin ifadelerine başvurdu. Annesi ifadesinde, olaydan hemen önce bir kadın ile bir erkeğin Kökçü'nün evine geldiğini söyledi. Bu kişilerin Salih Kökçü'nün çalıştığı şirketin bulunduğu sokak üzerinde tekstil firmaları olan Nilüfer K. (34) ile ağabeyi Ali K. (36) olduğu belirlendi.Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Nilüfer K. ile Ali K. Cinayet Büro Amirliği'nde sorguya alındı.

"EVLENME VAADİ İLE BENİ KANDIRDI"

Şüphelilerden Nilüfer K. verdiği ifadesinde cinayeti itiraf ederken Ali K. ise susma hakkını kullanarak ifade vermedi. Nilüfer K.'nın ifadesinde, 'Eşimden boşandıktan sonra 8 çocuğumla birlikte yaşamaya başladım. İşyerimizin karşısındaki firmanın servis şoförü Salih Kökçü ile aramızda yakınlaşma oldu. Evleneceğini söyleyerek benimle ilişkiye girdi. Sonra beni oyalamaya başladı. Olay günü Ağabeyimle birlikte durumumuzu konuşmak için evine gittik. Evli ve 3 çocuk sahibi olduğu için benimle evlenemeyeceğini söyledi. Evde bir süre konuştuktan sonra, yolcu etmek üzere bizimle otobüs durağına kadar yürüdü. Kabul etmem halinde bana ayrı ev açabileceğini söyledi. Kandırıldığımı fark edince çok sinirlendim. Yanımda getirdiğim tabanca ile onu öldürdüm" dediği öğrenildi.

POLİS CİNAYET SİLAHINI ELE GEÇİRDİ

Şüpheli Ali K.'nın gösterdiği yerde cinayette kullanılan silah ele geçirildi. Emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan Nilüfer K. ile Ali K. çıkarıldıkları Bakırköy Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 8 Çocuklu Kadının 'Yasak Aşk' Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement