8 Golde 8 Farklı İsmin Bulunduğu Kayserispor'da İki Gol Atan İsim Yok - Son Dakika
Yerel

8 Golde 8 Farklı İsmin Bulunduğu Kayserispor'da İki Gol Atan İsim Yok

8 Golde 8 Farklı İsmin Bulunduğu Kayserispor\'da İki Gol Atan İsim Yok

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon en az gol atan takımlardan biri konumundaki Kayserisporda atılan 8 golün tamamında farklı oyuncuların isimleri bulunuyor.

20.11.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon en az gol atan takımlardan biri konumundaki Kayserisporda atılan 8 golün tamamında farklı oyuncuların isimleri bulunuyor. Sarı-Kırmızılı takım attığı 8 golün 5'ini ikinci yarıda 3'ünü ise ilk yarılarda kaydetti.

Geride kalan 11 hafta sonunda sadece 8 kez gol sevinci yaşayan Kayserispor'da her golde farklı bir oyuncunun ismi bulunuyor. Süper Lig temsilcisinde hiçbir oyuncu ligde iki gole imza atabilmiş değil. Bunun yanı sıra Kayserispor, attığı 8 golü 4 maça sığdırdı. Oynadığı diğer 7 maçta ise gol sevinci yaşayamadı. Kayserispor'un golleri Sinan Bakış, Deniz Türüç, Ömer Bayram, Zeki Yavru, Diego Biseswar, Marinho Vanderley, Oğulcan Çağlayan ve Samba Sow'dan geldi. Bu gollerden 3'ü ilk yarıda gelirken, 5 gol ise ikinci yarılarda atıldı. Kayserispor, maçın uzatma dakikalarında ise iki kez gol sevinci yaşadı. Sarı-Kırmızılı takım sadece ligin 9. haftasında oynadığı Eskişehirspor maçında üç gol birden attı. Ligin 2. haftasında oynanan Mersin İdman Yurdu maçında 2 gol sevinci yaşayan ekip, Osmanlıspor, Torku Konyaspor ve Antalyaspor maçlarında ise birer gol kaydetti. Bu sezon gol bölgelerinde bekleneni veremeyen Kayserispor oynadığı Trabzonspor, Gaziantepspor, Başakşehir, Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor maçlarında gol sevinci yaşayamadı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 8 Golde 8 Farklı İsmin Bulunduğu Kayserispor'da İki Gol Atan İsim Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement