8. İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonlar Ligi - Son Dakika
Spor

8. İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonlar Ligi

8. İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonlar Ligi

8. İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonlar Ligi müsabakaları 6 ülkeden 8 takımın katılımıyla Manavgat Emirhan Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde başladı.

22.04.2015 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8. İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonlar Ligi müsabakaları 6 ülkeden 8 takımın katılımıyla Manavgat Emirhan Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde başladı.

Şampiyonada Türkiye'den İstanbul Sefaköy ve Gölcük İşitme Engelliler takımlarının yanı sıra Fransa'dan E.S.S. Vitry Paris ve C.S.S.M. Paris, Yunanistan'dan P.O.K Athens, İngiltere'den Fulham D.F.C, Danimarka'dan Globen Sport Aahrus ve Macaristan'dan Gyor H.S.K takımları mücadele ediyor.

8. İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin ilk gününde sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4'erden 8 karşılaşma oynanıyor. 4 ayrı sahada oynanan sabah seansı karşılaşmalarında en fazla dikkat çeken karşılaşma geçtiğimiz yılın Avrupa şampiyonu Yunanistan temsilcisi P.O.K Athens ile Türkiye temsilcisi Gölcük İşitme Engelliler arasında oynanan mücadele oldu. Yunan temsilcisi penaltı gölüyle öne geçerek ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda baskılı bir oyun ortaya koyan Gölcük İşitme Engelliler Ömer'in kafa golüyle beraberliği sağlasa da son dakikada Yunan temsilcisinin golüne engel olamayınca sahadan 2-1 yenilgiyle ayrıldı.

Sabah seansında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

P.O.K Athens - Gölcük: 2-1

C.S.S.M Paris - İstanbul Sefaköy: 3-2

E.S.S. Vitry Paris - Fulham D.F.C: 0-0

Globen Sport Aahrus - Gyor H.S.K: 2-1 - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 8. İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonlar Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement