8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Güncel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

08.03.2016 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kalekışla köyündeki gazi eşi Şehriban Tekin, şehit annesi Zülbiye Öztürk ve şehit şehit babası Habip Öztürk'e ziyarette bulundu.

Ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Kaymakam Dağ, şehit ve gazileri hiçbir zaman unutmadıklarını belirterek, gazi ve şehitlerin anne ve yakınlarının kadınlar gününü kutladı.

Dağı'ın ziyaretlerine İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şafak Şahin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emin Yüksel ile diğer yetkililer katıldı.

İl Jandarma Komutanlığından karanfil dağıtımı

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı görevlileri de bir alışveriş merkezinde açtıkları stantta, kadınlara karanfil, çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı.

İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak'ın da eşi ile katıldığı etkilikte kadınlar kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement