Mart Dünya Kadınlar Günü Hacılar'da Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Mart Dünya Kadınlar Günü Hacılar'da Kutlandı

Mart Dünya Kadınlar Günü Hacılar\'da Kutlandı

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Hacılar’da etkinlik düzenlendi.

09.03.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Hacılar'da etkinlik düzenlendi. Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asuman Gölgeli'nin konuşmacı olarak katıldığı programda, Türk Halk Müziği sanatçısı Bahar Kaplan'da bir konser verdi.

Hacılar Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, İlçe Jandarma Komutanı Suat Haksever, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlken Tapar, daire müdürleri ve bayanlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlken Tapar, Ak Parti hükümetinin kadına şiddetin engellenmesi için birçok yasa çıkardığını belirterek, yasanın çıkmasının bir şey ifade etmediğini zihinlerin değişmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra konuşan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'de 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olduğunu belirterek, hayatın her alanında yaptıkları çalışmalarla bugün bizlerin ve gelecek nesillerin önüne ışık tutan ve hayatı güzelleştiren tüm kadınları saygıyla andıklarını söyledi. Başkan Ekici, "Ülkemiz ve dünyadaki tüm kadınların hak ettikleri sevgi ve saygı ortamında yaşamlarını sürdürmelerini temenni ediyorum. Cennet anaların ayakları altındadır, hadisine binaen bizlerde analarımızı başımızın tacı ediyoruz, seviyoruz, dualarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mart Dünya Kadınlar Günü Hacılar'da Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement