8 Yaşındaki Erken Yaşlanma Hastası Adem Hayaline Kavuştu - Son Dakika
Yaşam

8 Yaşındaki Erken Yaşlanma Hastası Adem Hayaline Kavuştu

8 Yaşındaki Erken Yaşlanma Hastası Adem Hayaline Kavuştu

Batman'da "Erken yaşlanma hastalığına" yakalanan Suriyeli Mehmet Adem'in hayali gerçek oldu. Kentte yayın yapan yerel bir gazetenin sahibi, mülteci çocuğa bisiklet hediye etti.

24.05.2016 15:38  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da ikamet eden ve "Erken yaşlanma hastalığına" yakalanan Suriyeli Mehmet Adem'in dramı ses getirdi. Mehmet Adem'in ve ailesinin yaşadıklarının çok sayıda gazete, televizyon kanalı ve internet sitelerinde yayımlanmasının ardından aile telefon yağmuruna tutuldu. Yurdun dört bir yanından arayan vatandaşlar, Adem'e yardımcı olacaklarını bildirdi.

BİSİKLET HAYALİNE KAVUŞTU

Bunun yanı sıra, Adem bisiklet hayaline de kavuştu. Batman'da yayın yapan yerel bir gazetenin sahibi Uğur Kapuci, Adem'in çok istediği bisikleti alarak, kendisine hediye etti. Bisiklete binen Adem'in mutluluğu gözlerinden okundu. Hemen bisikletine binen Adem, evin bahçesinde uzun süre gezdi.

8 Yaşındaki Erken <a class='keyword-sd' href='/yaslanma/' title='Yaşlanma'>Yaşlanma</a> Hastası Adem Hayaline Kavuştu

"HEP BİRLİKTE ELİNDEN TUTALIM"

Kupuci, haberi okuduktan sonra kendisine bisiklet hediye etmek istediğini belirterek, "Haberi okuyunca çok etkilendim. Tek istediği bir bisikletti. O çok istediği bisikleti alıp hediye ettik. Ailenin maddi durumu iyi değil. Aile için hayırseverler yardımda bulunabilirler. Hep beraber bu ailenin elinden tutalım" dedi.

8 Yaşındaki Erken Yaşlanma Hastası Adem Hayaline Kavuştu


DOKTORLAR ZİYARET ETTİ

Öte yandan, Batman Kamu Hastaneleri Birliği'nin görevlendirdiği doktorlar ise evine gelerek Mehmet Adem'i ziyaret etti. Doktorlar, ailesinden bilgi aldıkları Adem'i, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürüp muayene etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam 8 Yaşındaki Erken Yaşlanma Hastası Adem Hayaline Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Akliselim: Bu millet ne kimseyi aç nede acikta birakmaz yeterki gercekten ihtiyac sahibi olduguna inansin 19 4 Yanıtla
  • zaniyari: allah yardımcısı olsun.. bağısta bulunan kardeşimizin gönlüne sağlık..varol.. 21 2 Yanıtla
  • yad: Bu çocuğun anne babasına hiç açımıyorum çünkü cahil üç çocuk var biri hasta kadina bak umrunda değil aksine hamile bir talihsiz çocuk daha getirecek dünyaya 10 9 Yanıtla
  • LODOS: ALLAH kamuoyuna yansımayan türlü bela ve sıkıntılar içindeki kullanırına yardım ihsan eylesin.Amin... 13 1 Yanıtla

Advertisement