8 Yaşındaki Kızı 'Bu Amca Beni Kaçırıyor' Çığlığı Kurtardı - Son Dakika
Güncel

8 Yaşındaki Kızı 'Bu Amca Beni Kaçırıyor' Çığlığı Kurtardı

İstanbul Eyüp'te Şenol Ç. adlı şahıs yardım bahanesiyle elinden tuttuğu 8 yaşındaki kızı apartman boşluğuna götürürken son anda fark edildi.

21.02.2015 10:15  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denetimli serbestlikten bırakılan Şenol Ç, ilk fırsatta eyleme geçti. Kaçırıldığını anlayan kız çocuğu, yoldan geçen bir vatandaşa doğru koşarak "Bu amca beni kaçırıyor, ne olur kurtarın" diye bağırdı. Tacizci son anda yakalandı.

APARTMAN BOŞLUĞUNA GÖTÜRÜYORDU

Habertürk'ten Nihat Uladağ'ın haberine göre, Eyüp'te sokakta oyun oynayan 8 yaşındaki bir kız çocuğu, bir ara arkadaşlarını kaybetti. Arkadaşlarını arayan küçük kıza yaklaşan Şenol Ç. adlı şahıs, yardım bahanesiyle elinden tuttuğu kızı mahalleden uzaklaştırıp bir apartmanın boşluğuna götürmeye çalıştı.

"BENİM KIZIM" YALANI

Kaçırıldığını anlayan kız çocuğu, yoldan geçen bir vatandaşa doğru koşarak "Bu amca beni kaçırıyor, ne olur kurtarın" diye bağırdı. Paniğe kapılan Şenol Ç., "Bu kız benim kızım, kaçırmıyorum" dedi. Ancak küçük kız, "Bu amcayı tanımıyorum, babam değil" diye bağırmayı sürdürdü. Olay yerine gelen polis Şenol Ç.'yi gözaltına alırken, küçük kız ailesine teslim edildi.

1 AY ÖNCE SERBEST KALMIŞTI

Adliyede tutuklanan Şenol Ç.'nin 2008 yılında yine bir çocuğa taciz suçlamasıyla cezaevine girdiği, 1 ay önce denetimli serbestlikten faydalanarak çıktığı belirlendi.

8 Yaşındaki Kızı \'Bu Amca Beni Kaçırıyor\' Çığlığı Kurtardı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 8 Yaşındaki Kızı 'Bu Amca Beni Kaçırıyor' Çığlığı Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • Fenerlim: Ayaklarını ve ellerini kırın sonra serbest bırakın 57 0 Yanıtla
  • yamazan asşin: sapıkları hırsızları dolandırıcları tecavuzculeri adam oldurenleri vatandaşa bıraksınlar cezası olmasın biz öldürelim 39 1 Yanıtla
  • 04agrili04: Besiye koyarsan bakimini yaparsan olacagi bu cezzzzzzaaaaaa ver yeni türkiye 35 0 Yanıtla
  • akepe: 1 ayda çıkmış,şimdi ne ceza verecekler.hadım etsinler. 33 1 Yanıtla
  • ayhan: gebertin şu pislikleri bunların vatana millete ne faydası olur 31 0 Yanıtla
  • ahmet: Allahım ne günlere kaldık. Hadi memleketimizde zina serbest o ayrı bir saçmalık. Buna ne demeli, böyle insanları neden yaşatırlar. daha kaç kişinin canı yanacak. 22 1 Yanıtla
  • Halil: malessef taciz etmediği için suç almayacaktır 21 1 Yanıtla
  • akil adam: araştırmalar pedofil. sapıklığının tedavisi kesin ve kesinlikle yoktur diyor . İNGİLTERE pratikte çözüm bulmuş. gizli-resmi . şekilde hapishanede intihar-faili meçhul kavgada ölüm şeklinde hallediyormuş isteyen detaylı araştırsın. 21 0 Yanıtla
  • Mustafa temel: Asın bu şerefsizi 19 0 Yanıtla
  • kara davut: adalet bakanı buna ne diyecek buyrun burdan yakın güzel ülkemizde çocuk tacizcileri denetimli serbestlikten yararlanıyormuş yazıklar olsun 19 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement