80'lik Damat Adayı Esra Erol'a Sabırsılığıyla Damga Vurdu - Son Dakika
Magazin

80'lik Damat Adayı Esra Erol'a Sabırsılığıyla Damga Vurdu

Esra Erol'un evlilik programındaki damat adayı stüdyodakileri hem güldürdü hem şaşırttı. Ali Bey'in sürekli gelin adayına "Hadi çaya gidelim" demesi komik anlar yaşattı.

26.11.2014 15:05  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FOX TV'de Esra Erol'la programının dünkü bölümüne 80'lik damat adayı damgasını vurdu. 80 yaşındaki Ali Bey kendisinden 30 yaş küçük talibi Serap Hanım ile görüştü.

SABIRSIZLIĞI KOMİK ANLAR YAŞATTI

Paravan açıldıktan sonra Ali Bey Erol'a, 'Esra Hanım çaya çıkalım mı?' diye sordu. Ali Bey bu sorusuyla Esra Erol'u ve stüdyodakileri güldürdü. Erol, 'Ali Bey bu hızla giderse 10'ncu evliliğini de yapar' dedi.

STÜDYO KAHKALARA BOĞULDU

'Yok tekne kazıntısı' karşılığını veren Ali Bey'e Esra Erol, 'Evleniyor musunuz?' diye sordu. 'Evet' yanıtını alan Esra Erol şaşkına döndü, stüdyo kahkahalara boğuldu. Esra Erol, sürekli 'Çay içmeye çıkalım' diyen Ali Bey'i ve talibini çaya gönderdi.

"MİKROFONU KAPATACAKMISINIZ"

Sesinin açık olduğunu fark eden Ali Bey, 'Mikrofonları kapatacak mısınız?' diye sorunca da Erol ve stüdyodakiler gülme krizine girdi. Esra Erol, 'İhtiyara bak' tepkisinde bulundu. Ali Bey'in Serap Hanım'a sarılması da olay oldu. Esra Erol, 'Ben demiştim bir gün 10 saniyede burada evlendiririm diye, inanmamıştınız. Bakınız!' şeklinde konuştu.

80\'lik Damat Adayı Esra Erol\'a Sabırsılığıyla Damga Vurdu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin 80'lik Damat Adayı Esra Erol'a Sabırsılığıyla Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Aslış: İzlenmediği için artık haberlere çıkıyor. Esra erolda biliyor başka bi iş yapamıcağını zorluyor program bitmesin diye 10 1 Yanıtla
  • feridun: ne yaparsın vakit kısıtlı:) 9 0 Yanıtla
  • Gecercan: Adamın acelesi varmış :)) 2 0 Yanıtla
  • kral: lanet proğram kaldırılsın 0 1 Yanıtla

Advertisement