80 Yaşındaki Adam Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

80 Yaşındaki Adam Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı

80 Yaşındaki Adam Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde serinlemek için denize giren ve akıntıya kapılan 80 yaşındaki vatandaş boğulmaktan son anda kurtarıldı.

12.08.2014 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde serinlemek için denize giren ve akıntıya kapılan 80 yaşındaki vatandaş boğulmaktan son anda kurtarıldı.

Olay, 17.00 sıralarında Dolunay Halk Plajı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'dan doktordan dönen 80 yaşındaki Mehmet Mutlu, serinlemek için denize girdi. Akıntıya kapılan ve boğulma tehlikesi geçiren Mutlu, vatandaşlar tarafından kurtarıldı. 112 ambulansı ile Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı adamın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 80 Yaşındaki Adam Boğulmaktan Son Anda Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, İsrail ile ticaret konusunda iktidarı eleştirdi
    17:36 Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, İsrail ile ticaret konusunda iktidarı eleştirdi

    Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, REFAHYOL Hükümeti döneminde yapılan işlemleri gündeme getirerek, bugünkü hataların örtülmeye çalışıldığını söyledi. Kaya, iktidarın İsrail ile ticaret konusundaki tutumunu eleştirerek, REFAHYOL Hükümeti dönemindeki İsrail ilişkilerini hatırlattı ve bugünkü yanlışlarına dikkat çekti.

  • Bakan Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
    17:35 Bakan Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Özhaseki, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu ve AK Parti ve MHP teşkilatlarının seçim stantlarını ziyaret etti. Programın sonunda vatandaşlara fidan dağıtan Bakan Özhaseki, Cuma namazını Kütahya Ulu Cami'de kıldıktan sonra Tavşanlı ilçesine doğru yola çıktı.

  • Gölcük'te Husumetli Tarafından Tabancalı Saldırıya Uğrayan Kişi Hayatını Kaybetti
    17:35 Gölcük'te Husumetli Tarafından Tabancalı Saldırıya Uğrayan Kişi Hayatını Kaybetti

    Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde çay ocağında oturduğu esnada husumetlisinin tabancalı saldırısına uğrayan bir kişi hayatını kaybetti. Saldırı sonucunda ağır yaralanan kişi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Manisa'da trafik kazası sonucu beyin ölümü gerçekleşen hastanın organları 5 kişiye nakledilecek
    17:35 Manisa'da trafik kazası sonucu beyin ölümü gerçekleşen hastanın organları 5 kişiye nakledilecek

    Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde tedavi gören ve trafik kazası sonucu beyin ölümü gerçekleşen bir hastanın organları, ailesinin bağış kararıyla 5 kişiye nakledilecek. Organ ve Doku Nakil Koordinatörü Prof. Dr. Gönül Tezcan Keleş başkanlığındaki heyet tarafından çıkarılan kalp, sağ ve sol böbrek, karaciğer ve kornealar, İstanbul ve İzmir'de nakil bekleyen hastalara gönderildi. Hastane Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu, organ nakli konusunda ailelerin duyarlı olmasının önemine vurgu yaptı.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz
    17:35 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez gibi farklı etnik gruplara ayrım yapmadıklarını ve birlikte olduklarını belirtti. Yılmaz, terörün sona erdiği ve huzur ortamının egemen olduğu bir ortamda özel sektör yatırımlarının da bölgeye gelmeye başladığını söyledi. Ayrıca, çocuklara iyi eğitim verdiklerini ve mezhep, etnik ve dini ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar'da miting düzenledi
    17:34 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar'da miting düzenledi

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Mitinge AK Parti ve MHP ilçe başkanları, milletvekilleri, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı. Büyükkılıç, hizmet ve yatırım dolu 5 yılı geride bıraktıklarını belirterek, vatandaşların hizmetkarı olmak için mücadele ettiklerini vurguladı. AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Cumhur İttifakı'nın başarısına dikkat çekti.

  • Amasya'da Cezaevi Firarisi Hırsız Yakalandı
    17:34 Amasya'da Cezaevi Firarisi Hırsız Yakalandı

    Amasya'nın Suluova ilçesinde hırsızlık yapan şahıs, 15 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Jandarma ekipleri tarafından Kılıçaslan köyünde yakalanan şüpheli tutuklandı.

  • Aydın'da kaçan şüpheli hafriyat kamyonunun altında yakalandı
    17:34 Aydın'da kaçan şüpheli hafriyat kamyonunun altında yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde polis ekiplerinin 'dur' ikazına uymayarak kaçan şüpheli bir şahıs hafriyat kamyonunun altına saklanmak isterken kıskıvrak yakalandı. Şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin üzerinde ve araçta yapılan aramalarda uyuşturucu madde, tabanca, tabanca mermisi ve nakit para ele geçirildiği belirtildi.

  • Van'da İhtiyaç Sahibi Ailelere Ramazan Kolisi Dağıtıldı
    17:34 Van'da İhtiyaç Sahibi Ailelere Ramazan Kolisi Dağıtıldı

    Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım kampanyası başlattı. Toplanan 32 yardım kolisi evlerine kadar götürülerek ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Öğrenciler, kampanyaya destek veren öğretmen ve velilere teşekkür etti.


Advertisement