81 Yaşındaki Kadının Katili, Erkek Çocuğuna Tecavüzden Sabıkalı Çıktı - Son Dakika
3. Sayfa

81 Yaşındaki Kadının Katili, Erkek Çocuğuna Tecavüzden Sabıkalı Çıktı

81 Yaşındaki Kadının Katili, Erkek Çocuğuna Tecavüzden Sabıkalı Çıktı

Karaman'da 81 yaşındaki Hatice Aksoy'u, geçen evinde eşarpla boğarak öldüren Üzeyir E., tecavüzcü çıktı. Suçunu itiraf eden Üzeyir E., kadına tecavüz edemediğini söyledi.

11.02.2016 17:55  Güncelleme: 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da 81 yaşındaki Hatice Aksoy'u, geçen 8 şubat günü evinde eşarpla boğarak öldüren 46 yaşındaki Üzeyir E., polis tarafından yakalandı. Yaşlı kadına tecavüze kalkıştığını ancak tecavüz etmediğini ileri süren Üzeyir E.'nin polise verdiği ilk ifadesinde "Psikolojim bozuktu. Neden o eve girdiğimi, neden böyle bir şey yaptığımı bilmiyorum" dedi.

7 YAŞINDA ERKEK ÇOCUĞUNA TECAVÜZDEN SABIKALI ÇIKTI

Komşusu tarafından evinde alt tarafı çıplak cesedi bulunan Hatice Aksoy'la ilgili çalışma başlatan Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaşlı kadının çalınan cep telefonunun sokaklarda kağıt toplayan Üzeyir E.'de olduğu belirledi. Araştırmasını derinleştiren polis Üzeyir E.'nin daha önce 7 yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz edip öldürdüğünü ve 16 yıl cezaevinde tutuklu kaldıktan sonra tahliye olduğunu belirledi. Bunun üzerine Üzeyir E., gözaltına alındı.


"SOYDUM AMA TECAVÜZ EDEMEDİM"

Suçunu itiraf eden Üzeyir E., yaşlı kadının belden aşağısını soyduğunu, ancak tecavüz edemediğini, bu sırada kadının direnmesi üzerine de öldürdüğünü söyledi. Psikolojisinin bozuk olduğunu ileri süren Üzeyir E. "Neden o eve girdiğimi, neden böyle bir şey yaptığımı bilmiyorum" dedi.


ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Üzeyir E., yapılan sorgulamanın ardından 'kasten adam öldürme, yağma ve cinsel saldırı' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa 81 Yaşındaki Kadının Katili, Erkek Çocuğuna Tecavüzden Sabıkalı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • LODOS: ZAMANINDA İDAM EDİLSEYDİ BUNLAR YAŞANMAZDI İDAM İDAM İDAM. 38 0 Yanıtla
  • haylaz: kafasını gövdesinden ayırıp herkesin görebileceği bi yerde ibreti alem olsun diye bekleticen 12 0 Yanıtla
  • fatih memiş: Merak etmeyin arkadaşlar içerdekiler en kısa zamanda işini halleder ama ninemiz geri gelir mi hayır 10 0 Yanıtla

Advertisement