82 Yaşındaki Gülsüm Nine Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika
Güncel

82 Yaşındaki Gülsüm Nine Demokrasi Nöbetinde

82 Yaşındaki Gülsüm Nine Demokrasi Nöbetinde

82 yaşındaki Gülsüm Kılınç Nine bir elinde baston bir elinde Türk bayrağı ile Demokrasi nöbetine katılarak destek verdi.

08.08.2016 14:37  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı tepkisini, baston desteği ile yürümesine rağmen meydanda demokrasi nöbeti tutarak gösteriyor. İznik Sarıağıl mahallesinde ikamet eden 82 yaşındaki Gülsüm Kılınç, 76 yaşındaki Sabriye Güzel nineler Demokrasi nöbeti için Milli İrade Meydanında nöbet tutarken başkan Sargın ninelere Türk Bayrağı ve Ay yıldızlı tişörtü hediye etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine meydana çıktıklarını belirten 82 yaşındaki Gülsüm Nine "Biz Komşum Sabriye hanım ve çocuklarımız ile birlikte Sarıağıl köyünden gelerek, İznik'teki Milli İrade Meydanına katıldık. 15 Temmuz'da devletimize, vatanımıza darbe girişiminde bulunanlara tepki olarak demokrasi nöbetine çıkmak istedik. Bizler daima Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Devletimizin ve Milletimizin birlik ve beraberliği için dualar ettik. Bu Vatan için nefesimizin son dakikasına kadar, bu bayrağımız için kanımızı dökmeye varız" dedi

Demokrasi nöbeti için Milli İrade Meydanında nöbet tutan ninelerin yanına gelen, Medeniyetler başkenti İznik Belediye Başkanı Osman Sargın"Bir asırlık ömürlerine rağmen vatanını,milletini ve verdikleri oyuna sahip çıkmak için Milli İrade Meydanında demokrasi nöbetine katılan büyüklerimizin ellerinden öpüyoruz.Bu ülke bugün ayakta ise bu aziz milletin 7'den 70'e omuz omuza bir olduğu içindir.Bu ülke sizlerin duaları ile ayakta durmaktadır.Sizlere bu yaşınıza rağmen demokrasi nöbetine katıldığınız için teşekkür ediyorum, Allah sizlere sağlık, sıhhat ve uzun ömürler versin" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 82 Yaşındaki Gülsüm Nine Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement