​​Dereköy, Modern Kimliğine Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

​​Dereköy, Modern Kimliğine Kavuşuyor

​​Dereköy, Modern Kimliğine Kavuşuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar ve Yeniköy'den sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

16.02.2017 15:20  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Tosun, çalışmalar tamamlandığında Dereköy'ün tüm bağlı mahalleleri ile Büyükşehir Yasası ile köyden mahalleye dönen yerleşim merkezleri için örnek teşkil edeceğini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçeye örnek bir mahalle kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Ankara asfaltının ikiye böldüğü Kula'nın Dereköy mahallesinde yarım asırlık içmesuyu ve kanalizasyon hattının değişmesinin ardından Manaklar ve Yeniköy bağlısına kilit parke taş döşendi. Kula'ya örnek bir mahalle kazandırmak için yoğun çalışma yürüten Belediye ekipleri, mahalle merkezinde ise kilit parke yollar için temel çalışmalarına başlandı.

Dereköy, Diğer Mahallelere Örnek Olacak

Kula ilçe merkezinde olduğu gibi köylerde de alt ve üst yapı çalışmaları yürüttüklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile Kula'nın çehresini değiştirdiklerini ifade ederek ilçeye daha çok hizmet ve yatırım yapacaklarını söyledi. Başkan Tosun, "Dereköy mahallemize 11 bin 500 metre içme suyu hattı döşedik. Ana kanalizasyon hatlarını yeniledik. Terfi hattı kurduk. Sonrasında ise Manaklar ve Yeniköy bağlımızdaki tüm sokaklarımızı kilit parke taş ile donattık. Şimdi mahalle merkezimize geçiyoruz. Dereköy, alt ve üst yapısı ile modern bir köy oldu. Tüm köylerimiz, Dereköy mahallemiz gibi pırıl pırıl tertemiz olacak, Bizi bu büyük hizmetlerle buluşturan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve personeline teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ​​Dereköy, Modern Kimliğine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement