85 Yaşında Kendini Astı - Son Dakika
Güncel

85 Yaşında Kendini Astı

85 Yaşında Kendini Astı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Mehmet Korkmaz, kendini iple evinin giriş kapısındaki saçağa asarak intihar etti.

20.08.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Mehmet Korkmaz, kendini iple evinin giriş kapısındaki saçağa asarak intihar etti.

10 yıl önce eşinin ölmesi üzerine yalnız yaşamaya başlayan 4 çocuk babası, işçi emeklisi Mehmet Korkmaz, bugün saat 08.30 sıralarında, damadı Mustafa Dinçtürk tarafından, Sailer Mahallesi'ndeki evinin giriş kapısındaki saçağa iple asılı bulundu. Damadının haber vermesi üzerine gelen jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri, Kormaz'ın öldüğünüç belirledi. Korkmaz'ın cesedi jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Mustafa Dinçtürk, kayınpederinin dün bitişikteki kendilerinin evinde yanlarında kaldığını belirterek şöyle dedi:

"Yaşlılığa bağlı gözleri iyi görmediği ve kalp hastası olduğu için kullanması gereken ilaçları vardı. Sabah, hatırlattım. 'Bugün bomba gibiyim. İlaçları kullanmayacağım. Sadece eve kadar gidip, geleceğim. Gecikirsem, arkamdan kontrole gelirsin' dedi. Yanımdan ayrılmasından yarım saat kadar sonra kontrol etmek için gittiğimde, bizleri yasa boğan manzara ile karşılaştım."

Jandarma, Korkmaz'ın intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - Nazilliaydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 85 Yaşında Kendini Astı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • elif: süphelı bır ölüm bence 0 0 Yanıtla

Advertisement