87 Kez Tatile Gelen "Ralf Abi"Ye Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Kültür Sanat

87 Kez Tatile Gelen "Ralf Abi"Ye Teşekkür Plaketi

87 Kez Tatile Gelen "Ralf Abi"Ye Teşekkür Plaketi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Türkiye'ye 87 kez tatile gelen ve 55. kez aynı oteli tercih eden Alman turist Ralf Schneider'e teşekkür plaketi verildi.

24.09.2016 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Türkiye'ye 87 kez tatile gelen ve 55. kez aynı oteli tercih eden Alman turist Ralf Schneider'e teşekkür plaketi verildi.

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (ÇALIŞ-DER) tarafından Foça Mahallesi Çalış mevkisinde bulunan otelin önünde plaket töreni düzenlendi. ÇALIŞ-DER Başkanı Mete Ay, 57 yaşındaki Schneider'e teşekkür plaketi verdi.

Ay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alman turistin bugüne kadar 55 kez Çalış Plajı'ndaki aynı oteli tercih etmiş olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Bu istikrarın son dönemde kötü giden turizme umut verici bir haber olduğunu vurgulayan Ay, "Schneider'in 55 kez hem bölgemizi hem de aynı oteli tercih etmesi çok anlamlı. Burada sadece Ralf kardeşimize plaketini vermiyoruz aynı zamanda oteli bu başarısından dolayı kutluyoruz. Bu otelcimizin bölgeye çok önemli bir katkısı var ki bir müşteri aynı otele 55 defa geliyor. Geldiğinde de 5 hafta kalıyor." dedi.

Ay, müşterilerinin memnuniyetini bu kadar güzel kazanan otelcilerin, böylece turizmin devamlılığını sağladığını vurguladı.

- "Umarım 100. kez buraya gelme şansım olur"

Fethiye'nin ve Çalış bölgesinin rüyalar kadar güzel olduğunu anlatan Schneider ise "Türkiye'yi çok seviyorum. Buradaki doğa her şeyi söylüyor. 87 kez Türkiye'ye geldim. Bundan sonra da gelmeye devam edeceğim. Umarım 100. kez buraya gelme şansım olur." diye konuştu.

Otel yöneticisi Şükrü Öztürk de Schneider'in kendileri için bir müşteri değil aileden birisi olduğunu, personelin ona "Ralf abi" diye seslendiğini kaydetti.

Schneider'in her gelişinde 5 hafta tatil yaptığını bildiren Öztürk, kendilerine göre onun gönül elçisi olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 87 Kez Tatile Gelen 'Ralf Abi'Ye Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement