Oscar Ödülleri Hangi Kanalda, Saat Kaçta Yayınlanacak? - Son Dakika
Güncel

Oscar Ödülleri Hangi Kanalda, Saat Kaçta Yayınlanacak?

89. Oscar Ödülleri bu gece sahiplerini buluyor. Türkiye'de de yayınlanacak ödül töreni hangi kanalda ve saat kaçta yayında olacak? İşte tüm detaylar.

26.02.2017 12:28  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Los Angeles kentinde bu gece düzenlenecek, dünya film sektörünün en büyük gecesi olarak bilinen Oscar ödül töreni için geri sayım başladı. 13 dalda 14 adaylığı bulunan 'La La Land' (Aşıklar Şehri) filminin akıbeti merakla beklenirken, Lady Gaga'nın sahne şovu yine çok konuşulacak. Öte yandan, törene Donald Trump göndermeleri ve protestolarının damga vurması bekleniyor.

HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Oscar ödül töreni 26 Şubat'ı 27 Şubat'a bağlayan gecede, Türkiye'de Digiturk platformunda yayınlanacak. 'beIN Movies Oscars' kanalında kırmızı halı töreni saat 03.00'de, resmi ödül merasimi 04.30'de başlayacak. Bunun yanı sıra, merasimden önce 'Oscar Gecesi' programı Özge Özpirinçci ve Yekta Kopan'ın sunumuyla yayınlanacak. Cem Yılmaz, Berrak Tüzünataç, Buğra Gülsoy ve yapımcı Muzaffer Yıldırım gibi sinema ve şov dünyasının önemli isimleri de yorumlarıyla geceye eşlik etmesi bekleniyor.

beIN Movies Oscars kanalının programı:

Oscar Gecesi Özel Programı 00.00
Kırmızı Halı Geçit Töreni 01.00
Kırmızı Halı 03.00
89. Oscar Ödül Töreni: 04.30

LADY GAGA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Amerikan Sinema Bilimleri ve Sanat Akademisinin dünyanın en prestijli ödüllerini dağıttığı Oscar gecesi için Dolby Tiyatrosu'ndaki tüm hazırlıklar tamamlandı. Dolby Tiyatrosu'nun bulunduğu Hollywood Bulvarı tamamen trafiğe kapatılırken, polis törenlerin yapılacağı bölgede sıkı güvenlik önlemleri aldı.

Komedyen Jimmy Kimmel'in sunacağı 89. Oscar gecesinde, renkli performanslarıyla öne çıkan Lady Gaga üst üste dördüncü kez sahneye çıkacak.

Bu yılki ödül töreninde Lady Gaga'nın yanı sıra Anna Kendrick ve Jennifer Hudson da sahneye çıkacak. Bu seneki törenle üst üste dördüncü kez Oscar törenlerinde sahneye çıkacak Lady Gaga, aynı yıl içerisinde hem Oscar'da hem de Amerikan Futbolu Ligi'nin şampiyonluk finali Super Bowl'da sahneye çıkan ilk sanatçı oldu.

OSCAR'A TRUMP DAMGA VURACAK

Oscar ödül törenlerini protesto etmek amacıyla Dolby Tiyatrosu önünde toplanan ABD Başkanı Donald Trump destekçileri, ABD basını ve Oscar aleyhine sloganlar attı. Törenlerin yapılacağı tiyatronun girişindeki kırmızı halının yanında slogan atan küçük grubu sözlü olarak taciz ederek pankartlarını kıran bir kişi gözaltına alındı.

Oscar ödül gecesine, Trump karşıtı espri ve siyasi mesajların damgasını vurması bekleniyor.

Oscar Ödülleri Hangi Kanalda, Saat Kaçta Yayınlanacak?
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oscar Ödülleri Hangi Kanalda, Saat Kaçta Yayınlanacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement