9 Ay Bahçesinde Kaldığı Hastaneye Bakan Talimatıyla Yatırıldı (2) - Son Dakika
Güncel

9 Ay Bahçesinde Kaldığı Hastaneye Bakan Talimatıyla Yatırıldı (2)

9 Ay Bahçesinde Kaldığı Hastaneye Bakan Talimatıyla Yatırıldı (2)

Vaatler LAFTA KALMASIN Edirne'nin Keşan İlçesi'nde hiçbir geliri ve sosyal güvencesi olmaması nedeniyle yaklaşık 9 aydır Keşan Devlet Hastanesi'nin bahçesinde kalan ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun talimatıyla hastaneye yatırılan 52 yaşındaki Nurettin Yarımoğlu, "Vaat edilenlerin lafta kalmasını istemiyorum.

12.11.2014 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vaatler LAFTA KALMASIN

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde hiçbir geliri ve sosyal güvencesi olmaması nedeniyle yaklaşık 9 aydır Keşan Devlet Hastanesi'nin bahçesinde kalan ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun talimatıyla hastaneye yatırılan 52 yaşındaki Nurettin Yarımoğlu,

"Vaat edilenlerin lafta kalmasını istemiyorum. İcraat olsun. Sağlık Bakanı devreye girmiş, Edirne İl Sağlık Müdürlüğü'nden geldiler. Geçen pazartesi günü beni buldular ve hastaneye yatırdılar. 10 gün kadar burada tedavi altında kalacağım daha sonra diğer işlemlerin yapılacağı söylendi. Teşekkür ederim ama bunlar lafta kalmasın" dedi.

OĞULLARIMA KOL KANAT GEREMEDİM

Nurettin Yarımoğlu, kendisinden çok oğullarını düşündüğünü ifade ederek, şunları söyledi:

"Biri okuyor, biri askerde. Okuyan, okulunu durdurtacağını söylüyor. Tamam devletten aldığı burs var ama yeterli değil. Oğullarıma ben kol kanat geremedim. Bir oğlum bir haftalık asker oldu onu uğurlayamadım, yanına gidemedim. Kendimden vazgeçtim oğullarım için bir şeyler olması gerekiyor. Bana simit arabası verileceği söylendi. Ama sağlığımın nasıl olacağı belli değil. ya devlet beni tedavimi yaptırıp bir an önce emekli edecek, ev tutacağım kimseye yük olmayacağım ya da emekli olamazsam sigortalı hafif bir işte çalışacağım. Emekli olmama 3.5 yıl var. Ama BAĞKUR'lu olduğum için yaş 58'i buluyor."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 9 Ay Bahçesinde Kaldığı Hastaneye Bakan Talimatıyla Yatırıldı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement