9 Bin 244 Öğrenci Ücretsiz El Kartını Aldı - Son Dakika
Yerel

9 Bin 244 Öğrenci Ücretsiz El Kartını Aldı

9 Bin 244 Öğrenci Ücretsiz El Kartını Aldı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın ’İkametgahını taşı, ücretsiz taşın’ sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında ikametgahını Elazığ’a alan ve ikametgahı Elazığ’da olan 9 bin 244 öğrenci el kartlarını alarak toplu taşıma hizmetlerinden faydalanmaya başladı.

20.01.2015 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın 'İkametgahını taşı, ücretsiz taşın' sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında ikametgahını Elazığ'a alan ve ikametgahı Elazığ'da olan 9 bin 244 öğrenci el kartlarını alarak toplu taşıma hizmetlerinden faydalanmaya başladı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla başlattığı kampanya kapsamında ücretsiz el karttan yararlanmak için başvuran 9 bin 244 öğrenci el kartlarını teslim aldı. Öğrenciler, şehir dışında okumanın yeterince masraflı olduğunu belirtirken, uygulama sayesinde yol paralarının ceplerinde kaldığını ifade etti. Aynı zamanda öğrenciler Başkan Yanılmaz'a kendilerine böyle bir imkan sundukları için teşekkür etti.

Uygulamadan herkesin memnun olduğunu belirten Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Mehmet Tosun da, "Uygulama ile maddi durumu iyi olmayan öğrencilere de destek olunmuş oldu. Başkan Yanılmaz'ı böyle bir proje yapmasından dolayı kutluyoruz" dedi.

Elazığ'da okuyan üniversite öğrencilerinin her yıl ekim ayında yenilenmek şartıyla öğrenim süreleri boyunca otobüsleri ücretsiz kullanabilecekleri ve her hangi bir sınırlama getirilmediği bildirildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 9 Bin 244 Öğrenci Ücretsiz El Kartını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement