9 Eylül'ün 92. Yıl Dönümü Dikili'de Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Güncel

9 Eylül'ün 92. Yıl Dönümü Dikili'de Coşkuyla Kutlandı

İzmir'in kurtuluşunun 92. yıl dönümü, Dikili Atatürk Meydanı'nda coşku içerisinde kutlandı

09.09.2014 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dikili Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen İzmir'in kurtuluşunun 92. kutlama programına Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, CHP Dikili İlçe başkanı İsmail Hakkı Şener, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, meslek ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile Dikilili vatandaşlar katıldı. Tören programı Atatürk Meydanı'nda bulunan anıtına çelenk sunumuyla başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

'Cumhuriyetimizin Aydınlığında Yürümeye Devam Edeceğiz'

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Belediye Başkanı Tosun, 'Bütün bu olumsuzluklara rağmen inançla kararlılıkla kazanılan hem İzmir'i hem de ülkeyi özgürleştiren büyük günün 92. Yıl dönümünü kutlamaktan dolayı onurluyuz ve gururlu olduklarını ifade etti. Başkan Tosun konuşmasının devamında; 'Tüm yüreğimle ifade ediyorum bizler Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda kararlılıkla yürümeye ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Dün olduğu gibi, bugünde, yarında Atatürk devrimlerinin ışığında yaşamak için tüm gücümüzle Cumhuriyetimize sahip çıkacağız. Nice nice 9 Eylülleri yaşamak dileğiyle tüm halkımızı sevgi ve saygıyla selamlarken 9 Eylül İzmirimizin kurtuluşunun 92.yılını yürekten kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum' dedi.

Dikili Atatürk Meydanı'nda düzenlenen program konuşmaların ve günün önlemi anlatan tarihsel bilgilerin anlatılmasından ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 9 Eylül'ün 92. Yıl Dönümü Dikili'de Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement